Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako su demokratski izbori prijetnja? Pa nije Slovacka Bjelorusija nego drzava u EU i NATO. Slovaci kao i svi drugi narodi imaju pravo birati koga hoce. To je osnovno ljudsko pravo u ovom dijelu svijeta. Zasto je to pravo odjednom prijetnja ako ti ne odgovara rezultat?
Ono što odgovara pederskoj EU to je demokratija, ako si protiv toga ti si radikalista.
Pa klix ljudino. Sve ljude koje ne vole lgbtqrst gejice smatraju prijetnjom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako ovaj rat potraje, a sve su prilike da hoće. EU prijeti totalni kolaps. Kako ekonomski, tako i politički. Već sada se jasno vidi podjela između određenih zemalja po pitanju rata u Ukrajini. Istočnoevropske zemlje sve više gaje proruski sentiment, Zapadne antiruski. Izuzimajući Poljsku. Rumuniju i Hrvatsku.
Pa većinom su to mlađi stanovnici (do 40 godina) koji nisu osjetili rusku čizmu. Rusija nikada neće odustati od svojih teritorija niti od teritorija nad kojima je imala uticaj. Osim nad Poljskom.
EU se nece nikad raspast jer niko nece da se odrekne privilegije beztarifnog trgovanja unutar EU koliko god se ne slagali oko politickih i ideoloskih sranja.
Fico samo govori ono sto narod zeli da cuje....klasicna borba za vlast..niti ce on nesto mimo vasingtona..niti ce saradjivati sa moskvom...
Stranac5 U Rusiji je zakonom zabranjena lgbt propaganda, zakonom zabranjena promjena spola, zakonom zabranjena gmo hrana! Na zapadu se lgbt promovira u školama, djeca se vrbuju kroz sistem da promjene spol, otvoreno se udara na porodicu jer porodica i porodične vrijednosti nemaju mjesta u transhumanizmu!
Ludilo - sad gledaju ruse kao omiljene partnere a zaboravili čizmu pod kojoj su živjeli i ginuli 47 godina.
Za Ciganiju nije Demokratija to treba udarat svaki dan .
Posteni politicari mogu biti samo proSlovacki orijentisani a to znaci ne pomagati americkoj vojnoj industriji da se jos vise bogati na ustrb Slovacke.
Napokon neko normalan i pametan
gamad
Sta Evropa dozvoljava sebi ! Mali misevi , misle da su neko i nesto a do juce nisu imali hljeba da se najedu. Hvala bogu da sam preko VELIKE bare.
Ovi su izgleda zaboravili kako braco mariše?!🤔
Fico bi vrlo lako dobiti te izbore. Nisu slovaci bas tako glupi da uvoze radnu snagu sa lijeva i desna i kako im na um padne. Oni gledaju kao Madjarska kako ce profitirati od onih glupih drzava koje uvoze radnu snagu i od njihovi - preko migrantski ledja - steceni fondova. Sve one znaju da je bez migracija EU nemoguca, ovdje je samo pitanje koje mudriji i pametniji.
Troublemakeri su oni koji se bore za očuvanje porodice, nacionalni suverenitet, zdravstveni suverenitet a protiv su rodne ideologije, lgbt degenerizma, diktature farmaceutske mafije, zelene agemde...?!
Misliš da su u Rusiji očuvane porodice? Pa dovoljno je samo što je Zaharova tokom svjetskog prvenstva molila Ruskinje da se ne j*bu sa strancima. Droga i alkohol su u potpunosti uništili rusku omladinu koja je izrasla u još gore ljude. Misliš da je u Rusiji položaj žena odličan? Šamaraju ih i ubijaju kako koji stigne, ne smiju pisnuti...
Pedofili se regrutuju upravo iz tog soja. A crkva dominira
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nakon svega sto sam procitao uopste ne vidim da je ovaj lik pro ruski. Da je tako, blokirao bi svaku mogucu anti rusku i pro ukrajinsku odluku u NATO i EU, otvorio trgovinu sa Rusijom, slao im pare, oruzje i dobrovoljce, blokirao granicu sa Ukrajinom i zabranio ikakav transport njihovih proizvoda... Ne, lik je samo realan, ali danas je to dovoljno da budes Putinovac jer ne igras kako SAD i Zelenski sviraju.
Blokiraće iz opozicije? Pa, rekao je da će mu to biti prva odluka. Budale misle da će zaustaviti rat ako blokiraju isporuke oružja Ukrajini pa glasaju za ovakve
Desni...Baja Mali Klitonindža