Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok sam imo malu djecu i onako za ručkom , ako se jedno pobuni , kako mu se ručak ne sviđa , slao sam ga u kuhinju da kuha samo sebi , šta mu se sviđa . Uglavnom su se vraćali i pojeli obrok . Isto ko i ovi "zaštitnici" imaju prigovore a riješenja "nemaju" !
Samo da znate i nas bi da pretvaraju u koloniju i uništavaju rudarenjem. U opisu jednog članka od prije mjesec dana na jednom portalu piše: "Ambasador Norveške u BiH otvoreno je poručio predstavnicima pojedinih ekoloških organizacija da ne bi smjeli da se protive istraživanju ruda i minerala u BiH, koje podržava Norveška, s obzirom na projekte koje finansira ta država."
sad će redovi ispred norveske ambasade
Područje veće od Velike Britanije ,280 kvadratnih kilometara.Površina Kantona Sarajevo =1277 kvadratnih kilometara. I od klixa je previše ovakav lapsus.
Pogani ljudi i kapitalizam nece stati dok cijelu planetu ne naprave nepodnosljivom za zivot. Kapitalizam je kancer koji raste i rulju nista ne zanima, samo im daj platu i da mogu da vode svoj mizerni potrosacki depresivni materijalisticki zivot.
Kapitalizam je u biti privatno vlasništvo. Da li bušenje vrši privatna, državna ili firma u vlasništvu radnika nije toliko bitno.
Đe će opasnije od Bosne
ovim ekolozima treba iskljuciti struju. Njima smeta sve zivo, pa i busenje tunela jer unistava prirodu