Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema veze ako nisu ispravni, guraće ih po pisti.
Ako su nešto od rusa naućili to je guranje nefunkcionalne opreme
I onda kazu Ukraina ratuje protiv Rusa al oko mog .Sto Palestini ne posaljete makar pola od ovog sto saljete godinama Ukrajini?
Biznis, trenutačno Norveška nema dobavljača novih aviona, moraju da čekaju, najkasnije do Jula. To je jedina logika ne davanja odmah aviona, jer svaki avion mora u svakom trenutku biti spreman za let u zrak. A ovo je idealan način da se riješi stara tehnika i kupi nova. Ukrajina je poligon trošenja starog naoružanja, da bi se krenulo u novo nabavljanje. Ovo je dokaz da je rat igra moćnika.m.
Đe ste analitiĆari?!
Što bi rek'o Tanović: "Joj sranja u Ukrajini."
Karaj Putine samo nek curi niz butine,stoka Nato-Cionistička uživa dok se Slaveni naivni kolju međusobno.Jel vrijedilo Zeli i Porošenku gaziti i ubijat svoje sunarodnjake,na istoku Ukrajine?Jel vrijedilo ovo sve pitam vas?Mogli su dati autonomiju Krimu i ostati neutralni,ali hoće banda lgtv prava i baze cionističke..
A sto ne prije Jula! Dali to NATO ili zapadne zemlje moraju jos negdje otvoriti Front? Recimo na Balkanu da skrenu paznju iz Ukraine?
Zamijeniće istočnu Ukrajinu i Krim za Zapadni Balkan. Čista trgovina, i biće mirno novih 30-40 godina. Zato su Srbi nervozni. ovo se znalo još 90-ti zbog toga je i Dayton stvoren da bi mogao biti predmet političke trgovine.
Kako ih amerika sve nalozi na ovu prevaru zvana ukrajina. zato u norveskoj sve preskupo a kruna nikad losija. svaka cast, samo slusajtw ameriku
Govorissamolazi pa napisi i kako je rusija prevarila svoje ljude da moraju napadat na tudju zemlju
Debilcino, Norveska je najvise profitirala od ovog rata. Jesi li normalan? Skoro sva nafta i plin koji ne dolaze vise iz Rusije, prodala je Norveska. https://www.cnbc.com/2023/01/26/russia-ukraine-war-norways-soaring-oil-and-gas-profits-stokes-debate.html
Da li ce Ukrajina postojati do Jula
U julu Ukrajina vise ne postoji...
Nekom F16 nedosanjani san, a norvezanima za staro gvožđe.
Iz naslova bi čovjek pomislio da im šalju ispravne avione, a tek negdje iz sredine članka zapravo piše stvarna istina da je tek nekoliko aviona možda moguće pokrenut, dok su ostali servisni, za dijelove. Ne šalju oni njima pomoć, već čiste svoje šupe i ostave od starog alata.
Svaki koji uspije da poleti ce da i sleti ali nece biti pogodan za dijelove.