Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a zasto klix nije objavio dok o bosni...posto i to su pustili kako su pratili razgovore tudjmana i milosevica o podjeli bih
Oteo sam Djikana i sexao ga 3 dana u guzicu to je moj tajni dokumenat, pqa da podjelim sa vama
vanzemaljci su potomci srba
srbin je kihnuo desio se Big Bang i tako je sve pocelo...
Srbi su stariji i od Kosmosa
Sta ba nasa zna kad kod nas na balkanu ima jedno pleme neandertalaca koji sebe nazivaju nebeskim narodom i samim tim potvrdjuju postojanje svemiraca!
@drinajediina TU JE CASA PA PokretacPromjene2 PA 0ptlIl ITD.
@drinajediina Dze si drina sine moj jedini...Poslo sam ti alimentaciju i ovaj mjesec nece da kasni...Poselami mamu i reci nek navrati na dernek u SA...Inace za sve koji ne znaju drinu sam sklepao na jednom opasnom derneku dze smo orgijali sa doticnom damom!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
CIA skreće pažnju
čuj crteži urija gellera. je li to onaj geller što savija kašike.
kako si to samo skontao... bravo
iskreno mislio sam da to nije taj lik. jer dovoditi u vezu urija gellera sa cia i povjerljivim dokumentima je smiješno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja sam lično vidio neku letjelicu navečer na nebu među oblacima, plavo-zelenu, trouglastog oblika koja se kretala neprirodnom putanjom par sekundi i samo nestala. Ko ne vjeruje - ne mora :D
Jesi li slijedio standardnu proceduru uspostave telepatskog kontakta sa posadom broda ?
Ja svakom vjerujem ali i provjeravam ! Kojih je registracijskih tablica letjelica bila, jer ako ih je imao istaknute na vidnom mjetu to nije NLO nego samo LO --- LEteći Objekt !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)