Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo majstore, samo za raju…
Na mnogo dionica na njemackim autocestama postoji ogranicenje brzine, pa bi Zeleni mogli malo i ohanuti.
… ako si sa kartom donatora organa i imas udes na 230 kmh… ništa od donacije…
Svaki dan se vozim po Njemačkim autocestama i prešao skoro cijelu Njemačku,radim takav posao,nikad nisam vidio da je bila nesreća radi brzine,samo radi razmaka i telefona ili ako neko zaspe,dolazi do nesreća..
brzina i razman su sestra i brat. I je li isto ako gledas na teelfon na 100km/h i na 200km/h
Nedjelja na ponedjeljak prazan autoput A8, Stutgart Minhen lagano 230kmh
Džaba što studije tvrde da bi se sa ograničenjem smanjio broj nesreća a time i mrtvih . Zadnju mora imati auto-industrija.
tacno. jos samo da dodam da iz istog razloga u Americi ne zele zabraniti oruzje jer 'Ljudi to ne žele' a u stvari lova im je ispred ljudskih zivota
💪💪🫡🫡
njemacka pa deset mjesta praznih,autoput koji na vecini mjesta nema ogranicenja plus besplatan je.