Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hmmmmm? dakle AR BiH je trebala djelovati na teritorijama S i CG kao i HR-a? Britanci su mogli napasti Buenos Aires u Falklandskom ratu, Afganistan i Irak su trebali djelovati na teritoriji SAD-a itd.
Palestinci imaju pravo djelovati po tzv. Izraelu, bas kao Sirijci i Libanci. Itd, itd, itd...Koja su to dvolicna djubrad.
Pa djelovali su i srbija i hrvatska u BiH. Srbi iz BiH napadali na hrvatsku pa optužili BiH. Pola građana BiH se poistovjetili sa srbijom i hrvatskom pa se tako i nazivaju. Svi osim Armije su bili strana okupaciona vojska, al eto i to tako treba valjda
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mogu to Ukrajinci, mogu. Samo mogu i Rusi da prestanu ogranicavati sebe koje oruzje da koriste a koje ne. Nisam siguran da se Ukrima to isplati.
Da neće možda Mordor napasti Ukrajinu zauzvrat?
139, Nisam ni ja siguran da NATO neće uzvratiti, svakako su im i Rusi i Ukrainci kolateralna šteta. Tupavi, rusofilni Vlahu.
treba kakav ovdje na komentarima napravit mod, da malo ovi komentatori ratuju. malo li je rata.
Nerado to prihvatamo ali Afganistan i Irak bi imali pravo visiting napade na teritoriji Njemacke, obzirom da je Bundeswehr djelovao u okviru koalicija koje su, bez odluke VS UN izvrsili napad na te zemlje.
ima pravo i njemačka kao američka kuja da potrči u napad
Pa naravno da imaju pravo jok eto cekat ce da ih rusi poubijaju
Treba raspaliti i på RS-u. Rusija nema veceg navijaca od RS-a.
jel to švedsko slovo? kakvo je vrijeme tamo
Aha a posto opskrba linija ide preko Njemačke znaci legitimno je rokat Njemačku samo da se civili ne diraju Odličnu je ideju dao Rusima
Pa ako oni mogu upadat u drugu drzavu mogu i oni uzvratiit istom mjerom
Ma da i Moskvu napadnu bilo bi ok. Ako oni mogu krenuti u okupaciju i aneksirat dijelove Ukrajine što ne bi moglo obratno? Uzmeš dio Rusije i anektiraš. Al sad će to Kina uzet, samo vremena
Moze po ratnom pravu da se udje u dubinu teritorije agresorske strane da se prekinu opskrbne rute ili glavne ceste komunikacije u dubini od 60 km ali bez prodora u gradove ili raketiranje istih.
Nerado to prihvatam, ali, s obzirom da Njemacka snabdjeva Ukrajinu oruzjem, parama i ostalim potrepstinama, Rusi imaju pravo vrsiti tenkovske inspekcije na teritoriju Njemacke da provjere kako se odrzavaju njihovi spomenici iz 2. s.r.
Pa nek udju i izvrse te inspekcije ako smiju sta cekaju
Jutros su rusi bombardovali vlastiti grad toliko o njihovoj vojnoj tehnologiji 😭
Samo za naše rusofile i Angelu Merkel, tajnu zaručnicu malog ćelavog idiota, napadi na Rusiju nisu prihvatljivi. Još malo pa će biti prihvatljivi i za Srbiju.
Kaže moj komšija Miloš da nema, jer se to tretira kao agresija na drugu suverenu zemlju.😏
Naravno da ima pravo. Agresorima treba vraćati samo istom mjerom.
Tek kada svima to bude zagarantovano, podrzavano i odobravano, moze se reci da ima pravo. Bez selektivnog pristupa.