Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I europa je u ovome nije putin jedini krivac Ko je pokrenuo laznu pandemiju i slomio svjetsku ekonomiju ti isti satanisti vode i ove ratove
EU zeli unistiti autohtonog bijelog covjeka. Bosnjace pamet u glavu. Zato nam trpaju afroazijate.
Satanisti??? Aaahahahahahahahahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne kontam da jedna ukraina hrani citav svijet,i da od ukraine zavisi hoce li svijet gladovati.i da se povjeruje u to.toliki svijet i da nigdje niko ne sije žitarice i samo pogledamo ukrainsku psenicu.i ovo valja progutati kao i koronu!
Eto sad cijeli svijet sjedi skrštenih ruku i čeka Putinovu pšenicu. Sve i da je istina to što pišete, sezona žetve počinje za pet tjedana.
Ja koliko zam Europa je uvela sankcije Rusiji a ne Rusija Europi!
Može slomiti ove u gradu što zavise od prodavnice.Bogami mi koji imamo baste smo već planirali i sve zasijali. Prezivjeli smo u ratu 4 godine u okruženju bez ičega. Tako da se nesikiram uopšte
Ako ovde nastane glad u EU onda Rusina vise nemaaaa
Zasto klix banuje sve?
Nemački diplomata ,sere mnogo ,tražili ste dobićete.Vi živite od jeftine radničke snage a Amerikanci od sukoba i jedni i drugi iskorištavanje se bave i tu je priči kraj.
Nemački diplomata ,sere mnogo ,tražili ste dobićete.Vi živite od jeftine radničke snage a Amerikanci od sukoba i jedni i drugi iskorištavanje se bave i tu je priči kraj.
Hahahaha koji je to diplomata hahahahha.pa cjela EU uvela sve moguce sankcije Rusiji za izvoz bilo cega i sad Rusija ce izazvati glad zato sto EU ne smije da kupuje ni uvozi iz Rusije zbog sankcija..pa koji je to diplomata da mu svi cestitatamo..Rublja svakim danom sve jaca i jaca zbog tih sankcija EU fok SAD I EU stampaju milijarde $/€/£ bez pokrica.
Znači uvedu sankcije Rusiji. Da im unište logistiku. Blokiraju im kamione. Željeznički saobraćaj. Ne daju im da koriste luke za brodove... I sada Rusi krivi što nema izvoza žitarica.
Prije ce se desiti da ti se crnomorska flota pretvori u pomornice...
Hoćemo ogladnjeti dok imamo ostrugu i ostali korov umjesto da imamo sređena zemljista i obradiva U ratu smo hašali doslovno do pred kućni prag i nismo ostali gladni Ove nek brine sto lete u grad da žive
Sve ovo ce natjerati drzave da su sto manje ovisne jedna od druge, a posebno od Rusije, sto je mozda i dobro.
Pa bas tako
Slazem se. Ne treba niko da ovisi i da trpi pretnje od ovakvih ljudi kao Rusi
Pa nije Putin uveo sankcije evropi, nego evropa Rusiji!!! EU nece nista od Rusije i neda fening u rusiju. Pocnite trgovat sa rusijom i kraj gladi isto kao i korone!!!
Ko ce nornalan placat u Rubljama budalo? Mora se znati svetska moneta i po cemu se svjetska vrjednost mjeri.. u dolarima. Kad se neko ne razumije u valutni sistem i komentarise uzas.
Ista ekipa koja je kreirala korona plandemiju, evo sada i plandemiju majmunskih boginja, kreira i igre gladi! Očito je da su ova enormna poskupljenja vještački napravljena!!!
Uveli im sve moguce i nemoguce sankcije a od njih bi uzeli sve sto im treba. Sad svaljujte na mecku sve kad ste u nju dzarnuli. Ne bi vam ja dao ni kilo psenice.