Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raspravljaju Hercegovac i Holanđanin čija je bolja trava. Holanđanin: "Pa naša je trava toliko dobra da smo je čak i legalizovali." Hercegovac: "Ne znam pajdo moj ko je vidio Gospu vi ili mi."
ja svaba...............djes dirat papino........kletva ce vas stici
Papa se htio drogirat hahahaah.
a sta je sa 14 kondoma??? ajde klix mo's ti to..
ovo je prvi papa koji nije iz reda germana ili njihovog lobija....zato se ovom papi pakuju razne afere a nebi se iznenadio i da ga ubiju...jednostavno papa mora biti garman ili talijan.....to samo izaziva bijes kod drugih katolika koji su namjerno htjeli izabrati crnca za papu...a nostradamus je rekao "u vrijeme kad bude crni papa,na bijelom konju doci ce arapski princ koji ce srusiti vatikan"....sve su prilike da cemo to dozivjeti :)
u Vatikanu je prava raja,sex,droga i rock & roll
ja kontam što je papa 'nako fin :D
Hhahahah nisam procito niti jedan kometar,ali znam sad kad navale ovi neki pisat protiv vatikana i zavjere vatikana bice 100 kometara...Idemo na citanje kometara..
Kako je krenulo još malo Papa će dozvoliti legalno da se koristi u sveštenstvu.
Gudra plus upakovana u prezervative, dvostruki užitak... mudro, nema šta... :-))
voli papa belo aaaaa hahahaha
party
krscani kada cete pameti doci.
Zar i ti sine, Franjo?
Ih pa 340 grama na njih 800 je taman da budu "taman"
Bilo bi im ovako kad bi ih pitao, malo im to :D https://www.youtube.com/watch?v=KXcKLGlLO08
Eto svaki stanovnik može da šmrkne pola grama. Malo al do sljedeće pošiljke more bit. Na putu je naredna. Ovu nam neće naći.