Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da se zna da u toj organizaciji ima bosanski hrvata i srba vise od pola.
@JednookiDedzal a šta je sa Bosanskim Bošnjacima ili Hercegovačkim Bošnjacima hahahah nisi samo jedook nego ti i jedna strana mozga oduzeta.
@JednookiDedzal haj jasno mi je da ima Hrvata ali otkud Srbi u neonacističkim org...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ko se zalaže za dikataturu završiće u zatvoru. A sad svi mrš u kuče, maske na lice, svaka familija da hoda odvojeno, ne dišite prečesto, ne izlazite naveče, brojite zaražene, prijavljujte komšije i čekajte vakcinu a ko ovo krši oglobićemo ga, mediji će ga razmontirati, drukčije mišljenje će se brisati a policija nezadovoljne gađati vodenim topovima. Jel' demokratija ili nije
Da nije demokratija ti sad ne bi mogao širenjem svojih gluposti i nebuloza dodatno pogoršavati situaciju.
@umaram mozak uzorni građani slični tebi 30ih su u Njemačkoj prijavljivali komšije da ne nose žutu zvijezdu u skladu s naredbom "odozgo". Sad takvi kao ti prijavljuju one koji ne nose masku. A propos tzv demokratije, na klixu mi je 2 x banovan profil jer sam rekao svoje mišljenje koje se sastojalo od provjerenih naučnih činjenica i tačnih statističkih podataka. Slabo ti umaraš mozak
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
@BeetlejuiceSDA Ispravno,ali to svoje i na svom je dobro,ali cesro neko hoce da otima to svoje na svom..zato treba se cuvati..
Ogledali se od srbije i manjeg entiteta..I tam vako se postupa..
Hahaha...sve sad prica okolo....a da je kojim slucajem bio musliman u autu sto je pokosio ljude brujali bi mediji i drzave ko pčele. Cak nije ni tetoristicki akt. Ko eto bio pijan.
@fbUser1596872844 bruji mediji na zapadu, al kloxu to nije u interesu
Svugdje psihopata sve više ode svijet u pm a sve ko vjetnici neki u ime svojih bogova mrze druge
Zašto? Kako je licemjerna stara kuja Europa i njene vrijednosti. Budi ba ono što jesi. 90% njemaca, francuza, talijana, engleza, holanđana, šveda itd. su i rasisti i nacisti i šovinisti. I razumljivo. Evo i ja sad kad vidim migranata na ulici vidim divljaka koji je spreman ubiti zbog telefona a do prije godinu sam ih žalio i pomagao. Možeš misliti Europe u kojoj ima svega od srapa preko afrikanaca, turaka, balkanaca raznih sorti.
@maximos 100% Ko ne vjeruje neka ode i francusku i španiju i neka vidi rasizma
@maximos Ali se barem bori protiv istih negativnih stvari i možeš ti lično biti sve nabrojano, ali ne smiješ javno djelovati. Možeš me mrziti što sam drugačiji od tebe, ali mi ne možeš uskratiti prava, vrijeđati i sl. jer sistem funkcioniše, bićeš prijavljen i neku vrstu kazne ćeš otplatiti - najčešće novčane, a to im najteže pada. Dakle, nije bitno šta si, bitno je šta (ne) smiješ.
Samo polako njemcima je pun k.... stranaca. Ovi će da budu sve jači i jači. Živi bili pa videli.
tako to radi jaka država
Kod ovih kad bi spomenuo proslavu genocidne tvorevine 9.januara (da imaju slicno) zavrsio bi u prdekani za 5 minuta
ona je na vlasti u njemackoj od pada berlinskog zida
Zbog terorizma će društvo u evropi biti prozirno kao u Kini.
Ne idite im, narode... Prije ili kasnije.. Ne znas kad ce iz njih zivina izac
Najbolje ti je u svom, na svom.. A i tu nikad nisi siguran.. Al eto, sigurniji si opet
Ne zivim u sarajevu, pa me ne moze zgazit hankin sin.. Ali ako je tako, to si upravu.. Na tome treba raditi.. A za ovo drugo.. Na sta tacno mislis? Ko je to ubiVen pa rekli da su, ga cigani ukrali?
Deutschland wieder großartig machen
Nijemci su ionako gotovi - samo 30% rodjene djecu u BRDu su njemackog porijekla
@AmarVisoko zato šaban sa istoka 15 ih napravi i priljepi se na socijalno, ostalo je matematika