Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U slucaju rata sve izbjeglice poslati u Britaniju.
Od Amerike, preko Francuske do Engleske biće zemlje proleterske, pas im nater lopovsko fašističku.I ovaj rat na Balkanu je nihov scenarij !
Zadnjih 30 godina: 1. Američka invazija na Irak , 2. Američka invazija na Afganistan , 3. Američka invazija na Libiju 4. Saudijska invazija na Jemen (oružje koje koristi Arabija kupljeno od Amerike) 5. Američka invazija na Siriju, 6. POKUŠAJ AMERIČKE INVAZIJE NA IRAN
Zašto pokušaj: Iran posjeduje: a) jaku mornaricu b) balističke i kontinentalne rakete koje sam proizvodi i koje imaju domet do evropskih zemalja c) Ruski sistem S 300 d) možda nuklearno oružje Ova situacija ide u prilog Amerikancima, jer će zahvaljujući istoj Arapima uvaliti nekoliko milijardi vrijednog oružja.
@Ecolo Ovo sve više miriše na atmosferu pred krstaške ratove, kada su sa zapada išli da oslobode Isusov grob, a cilj je bio genocid i pljačka islamskih zemalja.
A mozda bude izbjeglica iz britanije
ehehehhe... britanci se stavili na raspolaganje amerima kao stara kucka, da naprave incident a onda ide show, pokusaj .. valjda jezik razuma prevlada ali budale su to sve ...
Samo izbjeglice slati prema britaniji i americi. Dosta su oni svoju ekonomiju idrzavali sa pljackama islamskih drzava
Maas , reci ko je prvi počeo praviti problem, a odim toga sve je to pod Kaubojskom šifrom.Nijr niko lud da nevidi šta se dešava i ko vuče krive konce i ko se pokušava svima nametati.
Maas , reci ko je prvi počeo praviti problem, a odim toga sve je to pod Kaubojskom šifrom.Nijr niko lud da nevidi šta se dešava i ko vuče krive konce i ko se pokušava svima nametati.
Nema rata, kakav rat. Nisu to divljaci kao mi ili ovi iz Ruande da ratuju...
Pa zasto je sada veci rizik za rat kada je Iran zapljenio tanker od rizika kada je Britanija zapljenila iranski tanker? Drugim rijecima Britanija ce zapucati dok se od Irana to ne ocekuje iako je razlog isti.
Viđaj Hajkane samo Hin saljite kod Živkovica na Poljine
To se više nemože spriječiti. Britnaci čekaju samo da izaberu novog premijera ali kako izgleda James Bond je već na putu za Bandar Abbas. Tamo drže Iranci njihove mornare zatočene. Biće belaja.
Molio bih redakciju Klix-a da zaobidje ove teme,vise nas informisite sta ima oko Cevljanovicima i koridi,valjda ste i vi sponzori istoga spektakla.
neće biti rata do zime
Najveci je problem Izrael jer bi ga Iran napao a onda sta bi bilo sa Arapima ? Ok korumpirana elita ali narodi tih drzava su vise vezani za Iran i najvece je pitanje sta onda .....ode sve u 3 cke materisne.