Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za Njemacku.
M'rs nazad u svoje bratske vukojebine!
Muslimsni bježe od Muslimana u kršćansku Europu!!!
Klica nacizma još uvijek pušta svoje korijene u kolijevci Njemačkoj. Iako je pobijeđen oružanim putem, njegova ideologija još uvijek živi u obliku neonacizma. Da ne govorim o neoimperijalističkoj politici koju Berlin diktira. Ono što im nije uspjelo tenkovima, uspijeva kreditima. Auf wiedersehen miss Merkel, you are not my friend. When I tell you merhaba, you don't understand..
A kada im treba jeftina radna snaga, naročito sa Balkana, tada na sva zvona pozivaju i odvode naše mlade umove kao gotove proizvode, u koje nisu uložili ni centa. Isto tako je i sa bliskoistočnim izbjeglicama. Kada SAD i zapadni svijet uništavaju zemalje sa većinskim muslimanskim stanovništvom, pod izgovorom tobožnjeg svrgavanja diktature i donošenja demokratije, tada dotični Nijemci drže jezik za zubima, jer očekuju svoj dio kolača u raspodjeli prirodnih resursa te zemlje, kao i u prijemu jeftine radne snage. Međutim, kada ljudi iz tih razorednih područja traže sklonište i bijeg od surove stvarnosti, tada su nepoželjni. Pa, ko je onda tu licemjeran. Podržavajte i dalje Njemačku neokolonijalističku politiku. Uskoro ćemo i sami iskusiti grčku sudbinu usljed privatizacije kapitalnih dobara, nakon čega postajemo stranci u vlastitoj zemlji. Jugoslavije i jeste uništena kako bi Evropa dobila 6 ekonomski zavisnih kolonija koje će moći kontrolirati kada i kako hoće...
Desničari, sikter! Ljevičari, bujrum!
Proći ćete kao Jevreji za deceniju-dvije.
Govorim o ovim što putuju tamo. Njemci su puno radikalniji, nego što mislimo.
Švabo je tk :)
to :)