Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos treba da naoruzate ove sto ste primili tamo 🙄
Poljska kupuje hiljadu tenkova više od pola hiljade su haubice a Njemačka kao boji se Rusije....
Nejma od ovih Švaba hajra dok im žensko tj baba zapovjeda vojskom
Tetka iz Njemačke
Švabe imaju disciplinu,kad treba svi su vojnici.
drugarice nisam ja doso iz bih u njemacku da bi vasu vojsku sluzio nego da pijem pive i guzzim rumunjke
trenutno samo pive pijes
cuj treba ukljucit zene ali nije jendostavno. hos reci da nisu one jednake muskarcima??? mako se usudje. feminiskinje na aparatima, amozda i nisu. sad se ne radi o direktorskim pozicijama sad je ovo posao koji je samo za "muskarce".
Čim su klime u kancelarije uvedene, zene su se za ravnopravnost pocele borit. I ne kazem, i trebaju bit ravnopravne, ali ove feministkinje danas su stvarno bolesne.
Mi u BIH trebamo Teritorajlnu odbranu izvidjaceke pijonirske organizacije streljane... za obuku omladine koja nije sluzila vojni rok.... moramo pripremiti nasu omladinu za najgore,..u zlu netrebalo..
Treba nam vojni rok u regularnoj OSBIH
Kad se zarati ja se spakujem i u šumu zivit nece mene niko natjerat da ratujem i necu ni za bilo koga ratovat i gotovo
Brela njemacka
Ruzna Brena njemačka