Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Karla del Ponte izjavila da su bacili pobunjenici, de bolan kakvi dokazi i bakrači kad je Americi i NATO trebao kakav dokaz, politika je interes ako bombarduju Siriju rade to da iz interesa briga njih za Sirijski narod.
stvari će se jako zagovnati na Planeti u bližoj budućnosti...
E ako to Njemci objelodane oda bi se dalo diskutovati !!
Ja imam pouzdane izvore od moga brice kaze poginulo 800 ljudi a Assad je licno koristio hemijsko oruzje.
Njemci su predpostavili a znamo svi da je predpostavka majka svih zajeba!
@pipidugadevetka .."na osnovu opravdane sumnje u mogućnost vjerovatnog korištenja hemijskog oružja, najvjerovatnije od strane režima, a sve na osnovu informacija iz pouzdanih izvora", da ne povjeruješ..
Ukoliko je Assad zaista izdao direktivu za primjenu hemijskog oružja, onda je upravo postao reper za glupost! Imati toliku nadmoć u ljudstvu i tehnici, a ići na varijantu hemijskog ratovanja i davanja legaliteta vojnoj intervenciji NATO saveza sa/bez mandata UN-a, mislim..
De nam kazite koliko je poginulo ljudi?? USA kaze 1.400,Francuska 300,a vi pretpostavljam ce te se naci na sredini,mozda oko 700???