Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ne bude zabune,s obzirom da ovi kvazi novinarcici ne prenose informacije kako treba,nazovite Njemacku Ambasadu i dobit ce te info da mozete uci u Njemacku sa negativnim PCR testom,ne trebate biti vakcinisani!
Pistolj-zurnalistika
a mi koji smo kinesku primili ko nas yebe
Nije te nitko tjerao da uzmes najjeftiniju 😂
Koliko para toliko muzike....
Mogu svi ući, kakva je ovo ubleha
u pakistanu onima koji se ne vakcinisu blokiraju sim kartice i odbijaju plate... naravno to su samo "teorije zavjere"
Sa primitivcima nekad i ne možeš drugačije. Meni šta je za oko zapalo se da oni koji upale lijece rakijom, prave hodzine zapise i mole se Svetom Vasiliju uglavnom protive vakcinaciji. Dok je spremnost na vakcinaciju u razvijenim krajevima mnogo, mnogo veća.
@Lonac Takvom polupismenom iz bh vukohebine poput tebe ustupam svoje dvije doze. Javi mi za 2-3 godine kako si podnio bocku, naravno ukoliko još budeš van vječnih lovišta
ebem vam pleme i vakcine!
Ma samo se bocni nema veze sto si zdrav i dobar. Odmah postajes gradjanin prvog reda.
Kako Fadil blokira odlazak mladi 😁😁😁 ma čovjek radi i dan i noć i niko da mu se zahvali 😁😁😁😁😁
Njemačka pustila a Hrvatska još neda,e susjedi moji..
Hvala Beogradu i Vučiću za vakcine. Moramo se opet ujediniti, prije toga svak nek kazni svakog ko je činio zločine. A granice brišemo između Srbije i BiH, ali i one entitetske.
Nemamo mi nista zajednicko sa Srbijom.
Lazem, imamo 2 zajednicke stvari: granicu na Drini i bracu Turke. Samo sto su oni sa Turcima u krvnom srodstvu, a mi u prijateljskom
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nisam antivakser al necu jos