Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nizozemska jos uvijek ne dozvoljava bioskope, koncerte, pozoriste..sta se promijenilo je da restorani i kafici mogu do 22 sata raditi. Sve trgovine su vec otvorene. Danska od 1 februara ukida sve. Mislim da je i Engleska najavila isto.
Nije tačno da ukidaju, samo ponešto i to za "vakcinisane". Jer nemaju više novih laži, evidentno mjere ne pomažu, pa lafo popuštaju
Ovo je zahvaljujući vakcinisanim a ne antivakserima .
Kontra buraz. Samo zbog vakcinisanih smo i dalje u ovom sr.nju
Cuj zbog vakcinisanih jos u ovom sranju, Bosna druga zemlja s najvecom smrtnosti bas zbog nevakcinisanih.
Danska ukida SVE mjere dok „pametni“ Nizozemci tek restorane otvaraju. Pametnom dosta.
Mislim da to ima veze sa zdravstvom u Nizozemskoj, naime vrlo mnogo bolnica ima 1/3 uposlenih kuci ( pozitivni). Bolnice nisu PREpune, IC je oke, ali je problem personel i radi toga jos uvijek ne mogu lijeciti 1/3 oboljelih od carcinoma.
Ne pojedine, ukidaju se SVE mjere. U Danakoj barem, ne znam za NL.
jedan dan pise ukidaju sve mjere... drugi dan pojedine :D
Pa teskoo pada shupcima sa klixa da se ukida... to bi najradje da sve krene putem austrije... i onda kazu vakseri su normalni i zele ti dobro... medju vakserima se krije velik broj psihopata koji bi uzivali da se uvedu konc logori za one koji ne zele vakcinu
Kome vjerovat? Austriji ili Danskoj. Jedni uvode obavezno pelcovanje drugi sve ukidaju. hmm