Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista cudno, Demokrati su ti koji su Ameriku i priblizili ljevici dok su Republikanci od Lincolna pa sve do danas se opustili u vlascu i postali ono sto su se do prije 200 godina borili. Zato se mnoge ljevicarske organizacije tipa Antifa, BLM pa cak i LGBTIQ organizacije stavljaju na stranu Palestine
Amerika svake godine donira Izraelu nekoliko milijardi dolara u naoružanju, bez obzira ko je na vlasti, republikanci ili demokrate.Eto koliko simpatišu Palestince
Free, free Palestina!!
Ne podrzavam Izraelske doseljenike, ali cinjenica jest da su HAMAS i FATAH produzena ruka KGB-QUDS govnojeda. Zato normalni palestinci uglavnom i zive kao rusi - u bijedi, po logorima ili ubijeni od "svojih" kao Nizar Banat.
Palestina je desetljecima dobivala humanitarne pomoci ko nijedna drzava na svijetu, od amerike, EU, Japana, UN-a, arapa. Ali kad ti drzavu vode KGBgovnojedi onda je sav novac za kvrac, dok palestinci ne naprave Majdan u Ramalli nece tu biti srece.
koji moron moras biti da se usred Amerike ovako sukobis s drugom stranom
Zato sto je Amerika zemlja migranata.
Ovaj trend traje već 5 godina.
Ne volim ni jedne ni druge. Da vam se doseli 3000 ovih Arapa u kraj razmislili bi koliko ih "podrzavate".
Mozda ne vole Izrael al sto vole njihove pare malo je rec 😂😂😂😂