Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim su poceli protesti poljoprivrednici, masinovodje i ostali ajmo odmah jedan spin o AFD plasirat da se uguse protesti i prikrije stvarno stanje u drzavi. Sve je farsa. Vlast Izmislja neeprijatelje kao i kod nas samo da se sacuva stolica i vlast. Protestuje se protiv AFD umjesto rjesavanja toliko nagomilanih problema. Suplja prica radi ostanka na vlasti ha ha
https://youtu.be/6lWvV5lES6w?si=yBYCy1o6sjpZL5Xr
A ovim protestima samo jačaju AFD. Vidjet cete koliko ce njemaca glasat za njih.
Ovo nije istina ne znam ko i zasto pumpe ove brojeve...ovo se pokusava prikazati da su nijemci zato da ih se jos vise pljacka i omalovazava,sve u organizaciji lijevih,zelenih i ostalih globalisticki vodjenih stranaka koje gute tlo pod nogama...nebi me cudilo da natjeraju migrante da pocnu napadati ove iz afd i da prikazu obrnuto
Njima treba jedan vodja, jedan Führer koji ce da vodi narod i ujedini naciju. To je sad jedno podijeljeno drustvo, imaju Ausländer geta po velikim gradovima, u nekim manjim gradicima sve sami njemci nigdje stranca. Tako isto i firme, tamo gdje rade iskljucivo njemci i jedan Ausländer ili obrnuto.
Jaran mi je bas nedavno pričao o porastu desnice u Njemačkoj ,konkretno kod njega u Bavarskoj.Desio se slučaj gdje su nekoj porodici iz Palestine zapalili kuću i poručili im da se gube iz Njemačke. Msm da AFD ima vlast u tri pokrajine,dok se za njihove drugare u Srbiji (Zavetnici),ne može baš reći .😁😁😁
njemackoj se raspada
Vidim srbi i hrvati uvijek spinuju o napadu Hamasa u Oktobru kako bi opravdali GENOCID u Gazi, spominju nekakve RASPIRATORE kako bi podstakli svoje plaćenike iz trojke i dali im prostor za podjelu Bosne. Pričaju o nekakvim traktorima u Berlinu dok se fašisti razmatraju protjerivanje miliona stranaca iz Njemačke i na žalost to kod nekih maloumnih bošnja prolazi. Nema ni vama čettnicima i ustašhama sa tim garavim njuškama ostanka u Njemačkoj kad budu ćelavci patrolirali.
Promijenimo ime i prezime kao muhamed gracic u Dennis Graz i ostanema,ne vracam se ni mrtav u bih
NEMA OVDJE N OD NIJEMACA A SVAKI NIJEMAC BI BIO SRETAN DASE NJEMACKA VRATI STO JE NEKAD BILA .OVO SU SOCIJALCI KOJI ZIVE NA RACUN RADNIKA I KOJI IM HRANE FAMILIJE NEK IDU U SVOJU ZEMLJU I ZIVE OD SOCIJALE .ZATO AFD TREBA GAMAD DA OCISTI DA BUDE SVIMA BLOJE .💪💪💪💪AFD.
Kakvi ba nijemci....pa to protestuju upravo oni koji se trebaju deportovati. Niko normalan pa ni AfD neće protjerivati normalne ljude..koji normalno žive,rade i poštuju državu i zakone iste. E sad zašto neko namjerno protura to da hoće protjerati sve strance što je nemoguće i neistinito ....to je druga stvar.
Ovo su nasi Bogami najvise, malo je i ostalih gastrabajtera. Valja se vracat na 7oo plate.Haj ti to navikni.
Lose istrazene informacije u clanku. Klix postaje sve zive tabloid...Taj sastanak nema veze sa AfD-om. AfD je ozbiljna stranka na politickoj sceni Njemacke i apsolutno nema potrebe za "tajnim" sastancima. Transaprentno je sta zele: deportacije onih, koji zloupotrjebljavaju socijalni sistem i azil, teroriste i one koji bi od Njemacke da prave svoje pustinjske vukoebine. Drzavljanstvo oduzeti onima koji su ga stekli na kriminalan nacin. To sto AfD zahtijeva vec je regulisano zakonom!!
po zvanicnim podatcima,daleko najvise je Ukrajinaca na socijali.Niko od njih ne radi,ali svjetli su,plavi,pa cemo im halaliti.Ko god nece da radi,mrš kući.
Volim kako glupi balkanac misli da nije on na redu poslije svih koje ova desnicarska bagra zeli protjerat. I za slikara su se vodile slicne diskusije, pa su na kraju i mnogi nijemci nahebali. Ne budite naivni.
Volim kako glupi balkanac misli, da je politicki sistem drzave tako jednostavan za izmijeniti i da je tako jednostavno deportirati strance, a kamoli drzavljane jedne drzave. Apsolutno retardirana i neobrazovana osoba, koja misli da je to moguce.
Njemacke institucije kao policija partije su podkopani muslimanskom mafijom ( ne mislim kanarische iz bosne) ali i americke lobisticke mafije ! Ako AfD nedodje na vlast njemacka ce propast!
Tako su govorili i u švedsko dok nisu došli na vlast. Sad šute.
Prije par dana je Schweinsteiger izjavio , Nedostaje mi njemačka reprezentacija u kojoj nijemci igraju za Njemačku i onda je krenula salva oduševljenja nijemaca. To je ono o čemu je pričao Mehmet Ozil, kad igram dobro svi mi aplaudiraju, kad odigram loše svi me zovu glupim strancom.
Tako je svugdje, jer se nije rodio onaj kome je narodu ugodio a to pravilo vazi svugdje u svijetu
Ne ne, uzeću primjer Salihamidžića istog onog kojegbimnje Harry Kane doveo. Na njemu se slomilo sve bez obzira što su u izbacivanju trenera igrali ulogu Uli Hoenes i Oliver Kahn. Njih niko ni kritikovao nije ali takve poganštinevsu pisali o Salihamidžiću da su mi se zgadili da ih više očima vidjeti ne mogu. Mislio sam da su civilizacija a ono i gora govvna od nas...
Prije će biti da su ovo kandidati za deport jer ukoliko dođe Pegida na vlast, sam ćeš ti ići iz te zemlje 50% neće trebati ni deportovati, spakovaće kofere i ići , oni koji nemaju gdje biće masovno hvatani i deportovani na neka Afrička ostrva bez da te pitaju koje si nacionalnosti. Taj plan je razrađen još prije deset godina kod ekstremne desnice