Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan narod,vestacki pokusavan da se podeli u novo-smisljene nacije! Za cccc i Bujrum! Najveci neprijatelj je ne znanje! Ako biste malo vise citali,shvatili bi ste da ste obojica Srbi. A to sto je neko islamske ili hriscanske veroispovesti nema nikakve bitne veze!
Enek si mu reko, Kemice, staon zna o Bosni i Bosancima, eto za utjehu mu AUSTRIJANAC CE BITI NA ČELU OHR-a
Abdulahu i Bujrume fasisticka bagro. Sram da vas bude. Od Bosne sa takvima nece ostati ni pepeo. U ludaru bi ja vas poslo ili na kopanje kvalitetnog kamena.
braćo naoštrite sablje, uskoro slijedi sječa pravoslavnih izdajnika!
@SamoSjekiraSrbinaSpasava Nek ti nama malo ovamo navratis :) Hoces hurmasicu jednu? Samo ti dodji, znam ja da si ti rahat kod nas ;)
Sto je vise napada na RS to je i skorije razbijanje iluzije o mogućnosti opstanka Muslimanije koju neki zovu Bosna i Hercegovina. Bosna je les nesahranjen red je da se konacno ukopa .
ma moze bosna i bez njega ko ga je*e :)