Kosovski ministar istakao
0
'Nezavisnost Kosova je nepovratna!'
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cestitam kosovo, kasno vam uvjek marko na kosovo stigne heheheh, sad ce uskoro i VOJVODINA da se osamostali, fakat n oni sami sa sobob nemogu da zive, MALO SE VI PRIUPITAJTE SRBI ISPITAJTE SE, SPOZNAJTE ISTINU, KADA SPOZNATE ISTIONU LAKSE CE VAM BITI, TO BI BIO JEDAN VELIKI KORAK. KAKO VI ONO PJEVATE: KUD GOD DA KRENEM TEBI SE VRACAM PONOVO, KO DA MI OTME IZ MOJE DUSE KOSOVO, HEHE KOSOVO JE UVJEK I BILO ALBANSKO.
PA KOSOVO JE srbija ALI U K..CU
nego je nezavisno pa i vidi se da su smrdi digli ruke od Kosova pa malo malo izjave u vezi Bosne da su garancija Dejtona bla bla ali to ne pije vode vi ste karine samo nastavite ostace vama na kraju beogradski pasaluk
SLOBODNO I NEZAVISNO KOSOVO, BOSNA I HERCEGOVINA OD DRINE DO UNE OD SAVE DO MORA, KO SA NAME NECE ON I NE MORA,
ZIVJELO NEOVISNO KOSOVOOOOOO !!!!!!JUUUPPPPIIIIII !!!!!! TRIPUT HURA ZA NEOVISNO KOSOVO HURRRAAA HURRRRAAA HURRRRAAAA !!!!!! HAHAHAHAHAHAHA
izjava: \"uz napomenu kako je Kosovo spremno razgovarati s Beogradom o praktičnim pitanjima od obostrana interesa, ali samo na osnovi ravnopravnosti, kao \"dvije suverene države\". Apsolutno se slazem. I onda , ako se NEdogovorimo , morali bi to rijesiti ratnim putem kao dvije suverene drzave. Samo ovaj put BEZ mijesanja NATO-a jer ako ste suverena drzava, sami branite svoju drzavu. Pa da vidim gdje bi Sipci zavrsili. Mi se do Tirane ne bi zaustavili. Lako ti je brljezgati dok ti NATO-a stiti guzicu jer mu je ti svakodnevno polizes poslije svakog sranja.
Nije istina.U Bosni su oduvijek zivjeli Bosanci sve do 19. stoljeca kada je se dio Bosanaca poceo izjasnjavati kao Srbi i Hrvati.Tako da to za susjedne drzave JESTE TUDJE!Sami su sebi stvorili problem uvodeci nesto kao \"Novi Svjetski Poredak\" koji kaze da je vjeroispovjest=nacionalnost.Samo na Balkanu.
Kako misliš nešto tuđe, nele? Pa valjda je BiH mjesto gdje su oduvjek živjeli Srbi, Hrvati? Kako neko može da otme svoje?
samo da ovo smece od janjicara izbacimo preko drine pa se krkajte sa sipcima, grcima i turcima do mile volje
bosna, ajd vi neka imate rahatkuk na 24 %. Pa se razbaskarite na tih 24 %. 24% meraje, rahaatluka, kljukuse i cevapa i LOJA 24% meraje, rahatluka, kljukuse i cevapa i LOJA
Ajd´ arkane ne pizdi.
e moj arkan vi ste govorili da je srbija do tokia al ispade ko nokia svake godine modernija i manja haaaaaaaaaaaaa
EE VIDICEMO NA KRAJU JELI NEPOVRATNA ZAPAMTI TO DOBRO GOSPODINE I SJETI SE TO ONOG DANA DOBRO MOJE RJECI... A TO STO PRICAS ZA MIR I TO PA STO NISI TO GLEDO KAD SI TI RADIJO TO STO MI SADA RADIMO ZATO BOLJE PSTTTTTT I NEPRICAJ VISE !!! SRBIJA JE KOSOVO KOSOVO JE SRBIJA SHVATITE TO VEC JEDNOM PRIJE TO BOLJE ZA VAS A I NAS !!!