Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni ne smiju imati, a ti smijes....e bas ste demokrati, i vi i amerikanci.
Pa oni su tobože plave krvi, oni su posebna Bogom dana nacija, demoFAŠISTI....Zemlja ih progutala ali i ona ih ne moze svariti!
to sto izrael ima atomsku nije kriva america nego francuska.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pobjedit će Iran sve vas, majku vam fašističku !!!
Fino je Ahmadinedžad rekao prije 2-3 godine: "Ako metak padne na iransko tlo, sravnićemo Tel Aviv za 1 dan a ni za ostatak Izraela nam neće trebati puno više"
Znaci Izrael moze imati atomsku bombu, a Iran ne moze.
I, koliko je skočila cijena barela nafte zbog ove izjave? Malo zaradi Saudijska Arabija, malo ostale zemlje u Perzijskom zalivu... Ekspanzija NATO saveza i sirenje uticaja liberalnog kapitalizma nastavlja se... u epizodama. Samo, moze li neko zamisliti post-kapitalisticko drustvo? Hoce li biti post-apokalipticno?
Amerikanci izgleda da su previse nastampali para bez pokrica pa sad hoce i na Iran, nebi li uzeli zlato da im ne padne dolar.. Najveci udarac ce im biti da se sva nafta prodaje u eurima, tu ce im biti kraj..
Ima Iran Rusiju i Kinu iza sebe
e moj susonu :D nisi ti svjestan sta pricas... stisni guzicu pa napadni. ameri isto to trate vec godinama, pa dje sta? svi ste vi misevii...
Nadam se da ce je napravit i da ce je testirat u sred Izraela
Nama bi bilo najbolje da zaratimo sa Amerikancima, jer ako pobjedimo imamo Ameriku, ako izgubimo bićemo Amerika.. bolje nego trenutna situacija nismo ni na nebu ni na zemlji.
Ili si sa nama ili si sam Iran nemoze da radi sta on hoce mora se znati u svemu koje glavni nadredjeni moras pravila ponasanja postivati koji zadaje zadatak a to je Amerika i Izrael tako je i Sadam bio samouvjeren da moze da se odbrani od Britanije i Amerike pa se za*** ovi su isto previse samouvjereni Izrael i Amerika imaju nevidljive letjelice satelite tenkove lasere sta oni imaju nista bolje bi bilo da prestano sa tim programom koji ugrozava Izrael
Moze samo mahati ovim prstom i to je sve, ali valja stisnut pa udarit na Iran.
Iran prijeti sigurnosti Izraela samo je pitanje vremena kada ce Iran biti napadnut ako nastavi sa razvojem nuklearnog programa
ONI PRAVE PROKLETU ELEKTRIČNU ENERGIJU! A ionako a i da prave atomske bombe, zašto Izrael sere zbog toga kada IZRAEL SAM IMA 2000 ATOMSKIH BOMBI.
Toliko ni Amerika nema, Amerika negdje ima oko 930 nuklearnih bombi, dok naprimjer Rusija ima priblizno 4.000.
e djeco, djeco...Iran nema šanse, jer da ima davno bi napao....ne podržavam sukobe bilo koje vrste....i jedni i drugi mi ništa ne znaće ali prednos je kod Izraela
smijesni ste ljudi. niti izraela nestati niti irana niti amerike. sve je ovo igra a mi glupi posmatraci odno. trosimo vrijeme na nesto sto se nas uopce ne tice. iran treba nabaviti a bombu kako bi se zastitio od eventualnog napada i balansa.. ako izrael kad bude ugrozen, sravnjavanjem sa lice zemlje, kao i usa, sta mislite sta ce biti sa napadacem i okolnim zemljama? u sva tri slucaja vazi 'ne diraj lava kad spava'.
Da možete vi bi već napali nego ste se ogradili u zatvor sa betonskim i zeljeznim zidovima i nevidite svjet istine, nema više laži i prjevare da živite na račun drugih, svjet je opametnio da i to kada vidite da se vaše zlato topi i da kinezi imaju više zlata nego vi sami.
Ma zaratite konačno,da vidimo tu vašu silu,čifuti...