Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ameri po svom starom dobrom obicaju, naprave sranje, zavade dvije strane, izazovu mrznju, bijes, nemire i ratove i onda se uvale u svoje udobne fotelje i gledaju kako se ovi medjusobno tamane.
zahtjevamo od nato i amerike da zastite glavni grad izraela i americu ambasadu....
@CDE ...nemoj da zahtjevamo da ti opstimo sa zenskadijom....:)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Meni je najjace sto se ovi nasi klixasi zabrinu toliko oko ovoga. Iskreno bmk sta je tamo kad je i meni ovdje stanje lose jos trebam da se sekiram sta se desava na istoku.
Zato što su ti tamo braća muslimani.
@BosnaUAmanetu Pa upravo zbog takvog razmišljanja je i loše u BiH. Većina misli samo na sebe, nek je njemu dobro i bgk za ostale. Takvo razmišljanje ima većina političara u BiH, a ti si i sam takav... Zbog tebe i takvih kao ti je država u k...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odoše fabrike naoruzanja u stecaj ako negdje ne zametnu guzvu to je SAD U PRAKSI ,PA BRETE VIDI SE TO VEC VISE TESETLJEĆA.Šta reći znaju oni gdje ce gurati nosinger ali u osinjak nesmiju,ma koliki on bio.
lahko je anketirat arape,
Treba smiriti tenzije .
Krenulo je na sve strane.Neredi i redi
Ma mani te kamenje, nego puske u ruke ako hocete nesto vec da uradite.
Što je Trump htio dobio je. Opet će biti rata a Amerika najviše zaradi.
לזיין אותם אמא טראמפ והם לו!
nato je obavezan da stiti glavni grad izraela i americu ambasadu....preba eliminisati sve divljake ...
@CDE ..neka pljuje...divljake koji napadaju americku ambasadu treba pobiti...
Kad se obrazujes, kad budes citao i znao historijske i teritorijalne cinjenice mozemo da pricamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Palestinci opet provociraju. Nadam se da će Izrael smiriti situaciju na zadovoljstvo obe strane.
Ne,ovo će dovesti do ujedinjenja kršćana i muslimana protiv zajedničkog neprijatelja.Nadam se da ćeš i ti zaglaviti na toj strani.
Zapovjednik Wehrmachta Heinrich Danckelmann odlučio je povjeriti Nediću upravljanje okupiranom Srbijom, nakon što je Nedića predložila srpska aristokracija. Nedićeva vlada je svojim dekretima prvo sprovela odluke okupacionih vlasti o gubljenju prava na rad Jevreja i Roma. Uredbama Nedićeve vlade je zabranjeno “Jevrejima i Ciganima” da rade u državnim službama.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)