Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemiri u ŠveCkoj, zdravooo
vise nemam ni inspiraciju sta da napisem,kako god ovo uporedim sa nasim stanjem jednostavno nemam komentar,cini mi se da smo ko narod potpuno retardirani
Trebaju se ugledat na nas,..kafica cigara cvike i uzivaj u neimanju..
Dugovječni političari u Bosni su smislili način suzbijanja demonstracija koji glasi "Narod protiv naroda"... Bez trunke straha od krvoprolića,, spremni su svoje partijske vojnike suprotaviti "bundžijama"...
Da im je mile da zapjeva ne mERe nam niko nista svi bi se razbjezali, samo da ne slusaju tu dijagnozu od cojka..
Jel joj tezite ulasku u evropu ? Ovo je samo pocetak, grcka belgija i sve tako redom
RASPRODATI STAMBENI FONDOVI , UKINUTA PRAVA RADNIKA , RADJA SE I TRECA GENERACIJA ODBACENIH GRADJANA DRUGOG REDA , STARA KURVO , SRETNO TI BILO , RAZUMIJEM TE ALI TI NE MOGU POMOCI.
A nama dobro je, a nama dobro je! Za ručak sarma je, ej, a nama dobro je...
Ovo su demonstracije kad okupi 50.000 ljudi! Da vidis onda kako se zakon mijenja i kako se sve moze kad se hoce...
Ovima bolje nego nama milion puta, a bune se. Kod nas niko ne smije pisnuti, pogotovo u Dodiklandu, odmah milicija mlati.
narod je svjesno doveden u stanje apatije...zombie nation....
@DjangoDjulaga Ma kod nas u Dodiklandu nije apatija, jel bio protest prije 10 dana. Ali odmah Dodo pozvao svoje uhljebe da pretuku ove ako budu pravili probleme. I jos zabranio setnju protestantima gradom i postavio 2000 policajaca. Pa ti protestuj u policijskoj drzavi ako imas muda. Belgija je normalna drzava, njima je lako da protestuju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...jel him neko prenio srčanu podršku klixinih portal - revolucionara? ...ono da hin osokoli...
kad ce protesti u Sarajevu????? Srbi nas meze sa pala lukavice trebevica...kradu autaa,,vlada nas krade,plate mizerne,toplane digle cijenu, pdv i za hranu i za sve ostalo isti...imamo li dovoljno razloga za proteste?????.. koliko ljudi ima na birou?
neka se porokaju malo, nisu odavno...
a kod nas se još od 1. maja janjići okreću na ražnju... sve dok se vatra ne ugasi....
e dragi moji ovo su protesti ugledajte se malo kako to stranci rade
I sad ko to ima veća muda?!
E sad bi Him bake podvalio 12 kg skanka..
..misli Nikšić.
@Azraille To je bakirova izjava, ima na ytb,samo ukucas bakir o skanku..