Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
baš je našao džamiju gdje će klanjat ???? U Hamburg došao terorizam " simpatisat ", sve to pohapsit, pooduzimat putovnice i državljanstvo Njemačke, poslat nazad odakle je i došlo pa neka se domaće vlasti s njima natežu ( yebu ). U međuvremenu, specijalce osposobit i dat im ovlasti da kosti lome ovim bradatim idi........otima !!!!
Znaš da me savršeno zaboli i za jedne i za druge " bradate " , ista su to govna, smradovi u ljudskom obliku i jedni i drugi. Nadam se da ti je sad bar malo jasnije ???
Zašto žaliti muslimanku u ISIL u?Oni drže 5000 žena od kurda i Jezida kao seksualne robinje.Dvije Jezidske žene ,mama i kćerka, koje su pobjegle svjedočile su da ih je jedna grupa danima silovala i zatim ih razmijenila za druge od druge grupe!To su prave žrtve a ne ova, Muslimanke su tamo dobrovoljno i nitko ih ne dira pa prema tome nisu ni žrtve!Osim toga što bi netko sanjao hoće li se mala ,za 2 ili3 godine dignut u zrak u nekom vrtiću!
Nevjerojatni su mi ovi kozojebi, pobjegnu iz svojih vukojebina u civilizaciju koja im omoguci sve sto im je potrebno. Nakon toga od te civilizacije zele napraviti vukojebinu iz koje su pobjegli, za ne povjerovati
To bi ti bilo ovako nekako: Ja dodjem kod tebe u kucu, ti me ugostis, najedes , napijes,ponudis mi da ostanem, nadjes mi posao, obezbijedis mi ekzistenciju i onda ti ja pljnem u lice kazem :"ko te yepe, nisi covjek , bolji su oni odakle sam dosao ali hocu da nastavim da zivim ovdje i da me izdrzavas i gostis kao i do sada."
Ovo se zove Treci svjetski rat. Svaka jaca drzava ukljucenja u ova sranja sa Isilom.
ovi pustinjski cetnici bas kao i balkanski dodju ti u zemlju primis ih a oni onda pocnu rusit palit terorisat,citi primjer dabic doso go i bos u BIh izskolovo se zlikovac i popeo se na brada i poco rusit palit terorisat.
...a, jbg, i sultan fatih došo...kažu da nije bombone baco...
commie pa BIH nije bila drzava sultan fatiha,on je doso kao osvajac,sta mislis da su turci rusili i ubijali haj recimo za 400.god kao cetnici za cetiri bil i jedan pravoslavac katolik prezivio,sta mislis koja je razlika u civilizaciji tada i dan s bila,4 god.je svjeska javnost pisal o barabrrima srpskim bas kao sada od idilu i kalifatu u pokusaju,sta mislis dali su ne muslimani zivjeli bolje pod turskom ili naprimjer nesrbi sada u srpskom kalifatu zvanom sumska koji je nastao kao i ovaj u pokusaju idilov ubijanjem silovanjem masovnim grobnicama genocidom itd moze se pisat o njemu da sutra.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne kontam sta ceka Njemacka vlast tamo,pohapsite i streljajte hovna koja podrzavaju monstrume koji nevinim ljudima odsjecaju glave,da se nebi vama osvetilo.
Vidim da mi neki minuse lupaju za komentar,sto znaci da ima mnogo Isilovaca medju nama.NArode osvijestimo se,ne dozvolimo seljackim primitivcima da nam i dalje kroje sudbinu.Ko god u Bih podrzava obvaj Isil treba ga uhapsiti odmah
pocelo je...
...došlo govedo u njemačku, i onda odlučilo "simaptisat" idil...pa, idil-uj u siriju, pusti civilizovane da žive na miru.
commie, sto je najgore, je to sto nasi lizu dupe ovim smedjim divljacima iz pustinje. za nevjerovati.
...cold...od glupana je lako fanatika napravit...kako god se vjera zvala...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)