Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadrealisti; "nemiri u Svedskoj.... Zdra'ooo"
Cestitam,uspijeli smo unistit imidz jedne Svedske!
Hikmete srbine, stavi nick kako ti dolikuje :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
KAKO SE NASA DIJASPORA DRZI NA SJEVERNOM FRONTU?
Love u mutnom, po običaju.
hahahahahahahahahaha.......dobar :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
e bas smo se nasekirali... imaju socijalno i medical...trebaju se poklopit i sutit zauvijek.. covjek vazda nezahvalan...
Dosadilo im zivit mirno i udobno , kazu vidi Bosne hocemo i mi ko i oni da budemo :P
.... pa Švedska je poznata po reciklaži sekundarnih sirovina, i u tom smislu ima li načina da omladina nekako pokrene neku vrstu biznisa od uništavanja tehnički neispravnih putničkih automobila ?
Maloljetni prestupnici i lica sa kriminalnim dosjeima.
GTA, live!!!
Na Balkanu najteze stanje, ali niko ne protestuje (osim cetnika, ali oni uvijek protestuju). Sta ti je kultura i civilizacija. Oni prema nama trebaju da se krecu, a ne mi prema njima.
jos kad se pingvini odcjepe....
E ***u, jevda smo Japan digli na noge, normalizovali situaciju dole na pacifiku nakon onog tsunamija, sad Bosna i Švedskoj mora donacije slat...
http://www.youtube.com/watch?v=ng6piDCQKto :-D
I onda dodje Carl Bild, Sørensen i ostali da nam pricaju o demokratiji, ugrozenim pravima, perspektivama itd...
@ skydiver Ja to pricam godinama, ali mi niko ne vjeruje. Ljudska glupost je beskonacna. Na kraju sam popustio. ZATO: - Prosjecna plata u Svedskoj je 5000 eura - Svi zive u kucama od najmanje 150kvm - Ko ne radi ima socijalu od 4500 eura - Auta pale nezadovoljni Eskimi i pingvini GLUPSONI SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE!!!
prosjecan plata je 2500eura vecina zivi u trosobnim stanovima-70-90kvm. socijala iskreno ne znam al 4500 eur zvuci pretjerno. odakle ti ovo?
Ma ovo je cisti huliganizam. Ne zivim u Svedskoj, ali imo sam priliku da je posjetim i saznam par stvari o zakonu tamo i mogu reci da nema puno ljepsih zemalja na svijetu. Zato policijo samo udri bagru nek se opamete. A sto se tice covjeka sto je ubijen, ima i zato unutrasnja bezbjednost da se sazna ko je kriv.
Da sam svedska, sve bih to protjerala iz drzave Svedske. Mislim da ce im se to i desiti, a onda ce biti svjesni sta su imali i sta ce izgubiti.
Ima istine u onoj Izetovoj izreci: "Ovo je jedini primjer kako pare idu iz BIH u Švedsku" Možda i bude tako :D
...sad kad partioti iz Švedske nahrle u njima najdražu BiH kao što su '92 hhhh:D