Nakon pobjede komunista
0
Nemiri u glavnom gradu Moldavije
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
INSHALLAH
KOME SU KOMUNISTI NEŠTO DOBRO DONIJELI , SREĆA KOD NAS NISU POBJEDILI
pita Pericca tatu: tata,tata kad ce SDP doc na vlast? tata: kad na vrbi zasvrbi sine,kad na vrbi zasvrbi:
lol, je li jos nekome strasan ovaj Moldovac na slici? :P
Svi antikomunisti su ili SDAovci ili ZABIHovci, a.k.a primitivne seljacine sa sela. Vlast gradjanima, ne seljacima! Dosta ih je bilo zadnjih 15 godina, vratite se u vasa sela iz kojih ste dosli poslije rata, pa da opet nastavimo normalno zivjeti! A sto se tice Moldavije... jebiga, bad luck :/
CESTITAMO
Ja ne vidim da komunisti nesto ruse, vec oni koji su protiv njih... Hocete li i vi SDA-ovci i SBiH-ovci ovako kod nas rusiti kad pobijedi SDP? U stvari povlacim ovo za SBiH, oni bi i tada nekako usli u vlast... poltroni.
Ma jok ,,,tamilski tigrovi poludili....
jel se to demokrate protive ? ;)
Mozda im Alija Behmen moze pomoci,,,,Moldavci strpite se, stize glavati partizan.
Gledaj kad kod nas opet zavladaju komunisti.
opa....sranje u Moldaviji