Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pametni ljudi, vidjeli sta se desava u Sarajevu pa odlucili da zabrane seljacima dolazak u grad.
Product of Brijesce AHAHAHAHAAHAHAHAH :)
Anketa u Sarajevu: Treba li protjerati sve seljacine iz grada? Da 5% Neka nas 95%
PRIKAŽI ODGOVORE (30)
Hocemo i mi u feudalizam, dosta nam je robovlasništva!!! Internacionalac
Srbe za kmetove kao i 1875 ! . .
Hahahah, znao sam da ce neko Srbe spomenuti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad je u pitanju seljak iz Šumadije, kakve nam je Tito dovukao u gradove pa se ta gamad sad smatra Sarajlijama i mrzi i pljuje po svemu, onda je ok, Titoidnim Sarajlijicama seljak smeta samo i jedino ako ima muslimansko ime. Potpisat se ne zna al njemu je seljak za sve kriv...
Vratite nam komunizam. Bolje se zivjelo !
a vi iz klixa bili u bjelorusiji i znate da je njihov predsjednik DIKTATOR,ili ste a gdje bi vi to prepisali i prenosili doslovno tekstove kapitalistickih usranih medija koji kazu za Lukasenka ,Tita ,Putina,Sadama,Gadafija ,Asada da su diktatori i rezimski vladri iz razloga sto ne provode njihov nacin vladanja fuj
svi ti koje si nabrojao su bili hladnokrvne ubice, balavi kretenu, idi gledaj crtane
Što bi reko faraon Razmješ 3. iz Visokog, nema više svi na svom sad je svi na mom...svi na mom :D
Hm koliko kasne za nama , punih 18 god. ...
Nista cudno. U Japanu je do pred Drugi svjetski rat postojao feudalizam
gospodi koja misli da je sarajevo njihovo jedna poruka samo ,popusite svi od reda!!! vi ste seljaci sarajlije koje tako misle i taklo govore bez stida i srama!
Nije seljak ko zivi na selu vec onaj sto navija za zelju xD
PAMETNOO
NIJE TO NIŠTA KOD NAS SU ODAVNO UVELI ROBOVLASNIŠTVO
pa ovo i kod nas treba hitno uvesti...a ne da seljak obradjuje zemlju po danu a navece da dodje u nocnu i nece da radi nego drijema...znam iz iskustva sa seljacima..svi su takvi,zato i jesmo u k.urcu.
Tako se to radi u ustrojenim državama. ;-)
Cekajte, a u kojem sistemu to mi zivimo?
kod nas prvo treba sve silnu birokraciju poslati na selo. Neka nešto zemlji vrate kroz obradu zemlje, jer ionako najviše od zemlje uzmaju. Što se tiče Lukashenka, udaren čovjek u glavu. Kmetstvo u 21. stoljeću? Baš me interesuje hoće li on svoje ruke zaprljati, s obzirom da tu zemlju cijedi od pada Sovjetskog saveza.
U nas treba usvojiti zakon ako imas zemlju a neobradjujes je i ktome jos zivis u gradu da ti je fino oduzmu i to je to