Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocekivano :) Eto Berlusconija ...
Dai dai bunga bunga forza italia 😁
a ja mislio da su talijani oduševljeni što im čamcima svaki dan dolazi bezbroj gusara iz Afrike. :D naravno da ljudi žele promjene najprije u imigracijskoj politici EU,a to su pokazali na svim izborima u važnijim EU članicama. Njemačka,Nizozemska,Francuska...nekad su radikalno desne stranke tamo bile na marginama,a sada su u parlamentima.
Ovi talijani su luđi od nas.
Nisu dzaba njega docekale one gologuze na glasanju😂
Da nepovjerujes...
Italija treba da kaze jasno NE, ljevicarskoj zaostavstiti i neoliberalizmu. U italiji je danas vise crncuga i muslimana nego ikada. Da ne pominjem horde zla koje dolaze na lampeduzu. Sve cestitke Movimento cinque stelle na strasno dobrom rezultatu!
@federalac2000c Italija je propala drzava. Pojela je korupcija, iseljavanje mladih, i na koncu izbjeglicka kriza. Prizeljkujem da Sjeverna Liga odvede Padaniju u nezavisnost, pa da Italija shvati koliko je gresaka napravila
Sta lupetate bezveze, Berluskoni je izgubio i vadi ga samo koalicija sa Legom Nord, ali i samo desnicarska koalicija nema dovoljnu vecinu za sastav vlade, odnosno, nema parlametarnu vecinu, za sad je sve nepoznanica, jer ako i uspije desnicarska koalicija, onda tu moze doci i do koalicije Demokrata i 5 zvijezdica, zato ne govorite nesto o cemu se jos ne zna. Najvjerovatnija koalicija ce biti izmedju 5 zvijezda i Lega Nord a ako ne dodje do toga, onda ponovo na izbore.