Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da Islam najbolje poznaju serijatski pravnici, fekihi, muhadisi, mufesiri itd. Mislim da su oni ti koji trebaju utvrdit sta je obaveza sta nije, sta je sunnet a sta nije u Islamu. Mada eto mozda se neko ne slaze sa ovim?
I treba ovo. Ipak se radi o radikalnim stvarima kojima sirenje treba zabraniti. Ne mozes odseliti u neku narednu drzavu i tamo i dalje svoj fazon furati do ove mjere. Sve u granicama normale. Mada, za ovo jesu kolonijalisti krivi, sto neko rece.....
vecinu ovih ljudi iz nj zemalja protjerali su ili doveli do toga genocidni, kolonijalisticki, \"krscani\". Kaj ste ih opce dirali!
ovaj nas Pipo pametan haman ko dvije.... budale.
Ma nek im zabrane ova nakaradne neislamske unifome koje su simbom ponizelja zene.To u Islamu i Kur\'anu nigje nije zapisano!U Kur\'anu pise da se zene trebaju dostojno obuc a ne pokrit se ko dzak krompira! Ma ja bih licno protjero sve vehabije i crno dzakove iz cijele Europe!Nek se sire tamo po zaostalim trgovima unazadnenog primitizma!MARS iz Bosne i Hercegovine to nije Islam to je fasizam,cista bruka Islama i Poruke Kur\'ana. Kad se ide na Hadz i na Meki ZABRANJENO je pokrivanje lica i svi su odjeveni u bkelom.Kad vidis ovu CRNJETINU podsjecaju me na cenike! Ma bar jednom se slazem sa francuzima a to je da je intergrizam propast pa on bijo vehabijski il srbski! BiH4EVER!
bolje Rafael nego neki tamo Abdulrahman ili Vehbija ili Hikmet ili .....
Ovo su nindže-nisu žene,a ništa se nisu promenule od srednje škole,ostale su iste!!! Nisu se nikako promenile ha ha ha
Rafane to nik iz nindza kornjaca..
i ja sam protiv, politicara bez ideja. Koji onda vade AS-a islam ili bilo sta vezano uz da bi sebi digli, rejting. Protiv sam i onih turkinja koje LAZU da u Kurán -u (casnom) pise da moraju nositi maramu. Istina je da im to pleme njihovo tako nalaze. Tj. tradicija. Farz je na putu ili povratku iz dzamije tj. tijekom molitve. *farz (bogom dat zakon) laicki prevedeno. I puno tih budalestina mi smeta. Inace ni casne sestre nisu sve dobrovoljno \"uniformisane\". Ako cemo pao mak na konac. Da, da danas u evropi..
Bravo francuska, bravo Michelle!! Neceli bog dat da i ovi glupi evropljani jednom progledaju o dozovu se pameti. naprimaju stooke iz islamskih vukoyebina i onda ih ovi yebu uzduz i poprjeko. vrijeme je da im se jednom stane u kraj.