Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve sad ovo ima veze sa Bosnjacima i nasim islamom? Nema nikakve veze iako bi vidim mnogi zeljeli. U stvari to im je jedina nada, \"sukob civilizacija\" a i tada opet stoka ostaje stoka a vitezovi vitezovi. Ubistvo vojnika ili bilo koga na ovaj nacin je kukavicki cin i nemoze se dovesti u vezu sa nasom vjerom koja promovise vitestvo. Za mene je ovaj ubica bolestan ili kukavica .Takvo misljenje imam i za Milosa Kobilica ,Gavrila Principa i druge slicne idiote.
@bosniaque pazi, ja ne jebbem ni 2% filozofske principe. Sve sto sam naucio naucio sam od jalijasa na ulici. I to mi je dovoljno da znam sa kakvim sljamom se ima posla. Drugo, da li ti mene mozda pokusavas uvjerit da su Srbi u Srbiji bili protiv istrebljenja Bosnjaka ? Trece, da li me pokusavas uvjeriti da danasnji muslimani aktivno sudjeluju u suzbijanju islamskog radikalizma i ugrozavanja sekularnog sistema ? Samo me stipu demagogije i suplje price. Imas konkretno sta ok, a ako ne nemoj molim te o ljudskim pravima. idu mi na neku stvar, nit bi ih trazio za sebe nit bi ih dao ekstremistima.
Sutnja. Nikakva reakcija. Samo sutnja...a svijet gleda i smatra tu sutnju ODOBRAVANJEM i to jos od 9-11.Ko se bunio za Beslan, za Tea Van Goga, za Madrid ili London? Niko. Svi sute. A zapad suti, gleda i zakljucuje da je ta sutnja u stvari odobravanje. Nece ovo na dobro. Nece!
Istina je da se Hasan žrtvovo za Islam i hvala mu za to kod nas če ostat heroj , prije svega on je ubio vojnike koji su trebali ici pucat na muslimane sto znaci da nisu nedužni, hvala:)
auuuuu kako je ovo uticalo na javno mjenje...vjerujte.. stampa sve uljepsava... posljedice ovoga ce se osjecati dugo... najgore sto smo mi poistovjeceni sa ovom fundam . bagrom
@coco znaci ovo nije djelo pojedinca nego jednog cijelog naroda koji se po svemu sudeci ogradjuje ovako jednog cina, to isto znaci po tvom da su svi srbi ucestvovali u genocidu u srebrenici pa recimo jedan divjak, jedan vikic, su po tvom komentaru ratni zlocinci isto kao i mladic-karadzic, znai ja kao musliman sam jednako odgovoran za tako jedan cin kao i ovaj sto je ubio amercike vojnike, a isto tako su emricki vojnici trebali u irak/afganistan da donesu demokratiju a sigurno ne radi nafte i gasa, naravno?
ja vojske i govana, fol u ratu protiv islamskih terorista, a vamo im muslimanski fanatici majori, ha, ha. pa se onda ko fol iznenadili \"odkud sad pa to\", boze koji li su mu bili motivi, jest da je pucao i vikao alahu ekber, ali je mozda to znak podrske ocjepljenju pingvina od tibeta. pa sto ne citaju kako je to nekoc bilo, drugi svjetski rat, svi japanci u americi, zene, djeca, starci u logor, pa onda nema \"joj boze sta im bi pa pucaju na nas\". ja levata cudnih ha, ha
@bosniaque jok eto nije on musliman ... uvijek se ovakvi filozofi nadju da relativiziraju problem. Isto sranje i srbi rade. Cim se pomene srebrenica odmah se jave da kazu kako su i bosnjaci likvidirali srbe. I jedni i drugi ste isti. Samo branite svoje nacije i svoje vjere makar bilo ocito kakvo sranje se cini kroz indoktrinaciju kroz nacionalizam i vjerski ekstremizam. Samo se pitam sta ce biti kad odrastu ova djeca koju u obdanistima odgajaju raznorazne Arzije i slican sljam.
Kao prvo ne znate prevesti CNN. Ovaj je ubio za Islam. To je vijest. Amerikanci ovo ocjenjuju kao najveci teroristicki napad nakon September 11. Dakle ne kenjaj te.
pa eto cim musliman ucini nest odma se dovodi u vezu sa islamaom, a skoro kad je njemac ubio u skoli 20 ljudi to je kao djelo jednog pojedinca...
Nasli mu subaru sa mrtvackom glavom koju su srbi koristili dok su po HR, BiH i Kosovu cinili genocid i terorizam!
nasli mu clansku stranke za bih