Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onoliki Americki i Vijetnamski vojnici umrli za šta? Evo odgovorit cu ni za šta
trziste. uvijek je cilj trziste=pare
Pa isto da neki nas vojnik ustane i vidi da Ceca pjeva na Jahorini, Dino Merlin puni Bg arenu....haj mu objasni sto je pogino i za koga??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za Amere ne postoje prijatelji ili neprijatelji - samo interesi, pragmatična država. A pogledajmo naše maloruse, oni i dan danas biju boj iz 1389 godine. Mitomani
A ti mi reci bar jedan zajednički interes naroda u BiH? mitomane
Ko je ujedinjen? Još jedan patetični pokušaj zavadi pa vladaj
Ovo je pouka svima onima koji slave naše ratove...evo dokaza da je svaki poginuli doista uzalud i ni jedna mrtva glava nije vrijedna prdonja političara koji su spremni nakon što su zavadili narod otići protivniku i ponašati se kao da se ništa nije dogodilo. Mir mir nitko nije kriv a toliko pjenilo i ginuli...
Znaci uskoro ratni sukobi i u jugoistocnoj Aziji.
Znaju Ameri beneficije kada žbun zapuca
Eto vidis Vucicu.....
Vijetnam pravi najbolje Adidaske
Kinezi su prije 2500 godina imali vojne skole.General Sun Tzu je vec tada izjavio" Ko se s Kinom druzi zivot mu je duzi"
Kina i Vijetnam su takodje ratovali jedni protiv drugih, Crveni Kmeri i tako to...
Bili su neprijatelji sa Vijetnamskom kumunističkom vladom, a današnja nije komunistička
nego je?
Idalje je komunistička, ali taj komunizam njihov nije podanički kao što je npr. onaj Fidela Castra koji je ljubio stopala SSSR-u, nego je više individualan, kao što je bio titov (zato je Tito bio na čelu pokreta nesvrstanih). A Kina je sama kriva što je ekspanzionistički nastrojena i što skoro da i nema susjeda s kojim nema teritorijalne sporove.