Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj ce oboriti rekord za najbrzu smrtnu osudu ikad.
Ne mogu naše komšije i kamenjari prestići da se iz petnih žila napregnu. Na kraju krajeva ovakve , sto su pomagači u izvršenju državnog vojnog udara jedne demokratski izabrane vlasti USA bi po kratkom postupku u Guantanamo poslala.
Trebo je pobjec Merkelovoj na Azil...i kod nas u kamp Lipa...bar bi mogo prodavat maramice ispred Binga. Bolje i to nego sto ce omcu dobit oko vrata..
Starigmasona cuvaju dobro ..njemu ne mogu prici..
Demokratska jebena Turska.
Kakvi pacenici, hvataju ljude po Africi hahahaha. Pa mudonje uhvatite one izraekce sto vam pobise ljude na onom humanirarnom brodu za napacenu Palestinu za koju samo znate da je spomenete prije izbora.
NiP i Konaković na aparatima. Ko će sad NiP finansirati ??
Kad če skup podrške u Sarajevu za Kurde i Gulenovce?
NiP i Konaković na aparatima. Ko će sad NiP finansirati ??
Tako ti je to - Islam i demokratija jednostavno ne idu skupa.
Bosnjaci, navedite JEDNU demokratsku muslimansku drzavu u svijetu da na vlasti nisu lopuze i diktatori.Isto se ponasa i SDA gdje god ima vlast.Tim osobama zadojenim klerofasizmom i urodjenim lopovlukom dajte SAD da vladaju njima za godinu dana ta drzava ne bi postojala.Mnogo su ZLI ti neljudi.
Ovakve pomagače u izvršenju državnog vojnog udara na jednu demokratski izabranu vlast USA bi po kratkom postupku u Guantanamo poslala.
Koga će hapsiti za propast lire i privrede?
Od terorističke hobotnice AKP-a (čitaj SDA) nigdje nisi siguran.
Tako i treba sultanu 👏 samo hapsi te koji su se prodali za saku dolara koji su podrivali nemire i ustavni sistem zemlje u doba kada je potrebna najveca sloga i jedinstvo u islamskom svijetu Trn si u oku mnogim zapadnim partnerima jer ne mogu da gledaju jednu stabilnu naucno i tehnoloski prosperitetu islamsku zemlju
Tsko to rade prave države,a ne ko kod nas,šetaju se po susjednim državama
Brko mes čini da nećeš još dugo
Gulen navalni i ostali placenici prodali guzu i familiju za us $$$