Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast ljudima, a pacenik je uradio najbolju stvar za drustvo... Kad ovakav pacenik siluje neko dijete i na taj nacin unisti njegov zivot onda je kasno i za sud i za kaznu, korov sijeci u korijenu.
Čovjek koji je rodjen takav. Najlakše je osuditi, pljuvati, ubij-zakolji......Nije čovjek kriv što se takav rodio, mi smo krivi što nismo pronašli način ka koji se ista ta pedofilija da liječiti... Nek smo mi istražili kornjačin mozak više nego li sami svoj to je najbitnije. Možda je čovjek bio dobar u duši, rodio se sa tim poremećajem. Bog najbolje zna. ali ovo je strašno.
NE RISE. Ovakve rijeci prvi put pisem ovdje. Sigurno nisi roditelj pa mozes da pises ovako nesto. Ma malo je ubiti takve. SMRT PEDOFILIMA.
A, što smrt.... PA NIJE ON KRIV ŠTO SE RODIO TAKAV. sve se da liječiti samo što smo mi "ljudi" malo sposobni za bilo što... pravimo nebodere po 5 kilometara u zrak a medicina stoji u mjestu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jebeni primitivci. Postoje psihijatri, postoji policija, a to sto objavljuju na internetu samo dokazuje da im je cilj nekoga unistiti, a ne zastiti djecu. Zamislite da vas zamrzi jedan od vodja ovakve idiotske bande, pa ti posalje email za dogovor sa 20-godisnjom djevojkom. Ti pristanes, sav sretan u park, a tamo ti naprave secakusu i objave tvoje slike po internetu kao pedofila... a ti ni kriv ni duzan. Zbog ovoga smo napravili policiju i pravosudje, da narod ne bi uzimao zakon u svoje prljave, usugane ruke.
Jedno je voljeti piletinu od 20 godina, a drugo iskoristavati pogubljenu djecu za svoje seksualne perverzije...
A sta recimo da ovaj pedofil nije razotkriven i da je recimo silovao neko dijete od 10 god?? bil to bilo OK.. On je sam odabrao svoj put, a tvoj scenarij nije moguc jer bi on jednostavno istraziteljima mogao pokazati mailove, pa bi taj vodja zaglavio u zatvoru...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Jedan manje, idemo dalje..