Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pao promet vodečim zemljama i svjeskoj zdravstvenoj organizaciji hahaha ubice su skontale kako brzo zaraditi, ubaci virus, stalno mediski šireti strah i na kraju preko noči Rus napao Ukrainu a korona nestala.
Mene samo zanima kako to oni naučno predviđaju da će se neki virus pojaviti u budućnosti. Mislim na prirodan način a ne na umjetni kao šta je bilo sa koronom.
Nova suplja kao korona da mogu Milijarde zaraditi..
Ovako su i koronu plasirali.. čuj x virus, pripremaju teren za novu budalastinu i mrna otrove koje su dali ljudima koji sada imaju masu problema i povecanu smrtnost (rakovi, iznendane smrti, srčane upale itd itd). Plus hoce da who ima suvernitet nad drzavama u oblasti zdravstva.. i onda kazu teorija zavjere..
Ako smiksaju.
Naravno boca i vasi auswajsi su vec spremni... P.S. Ovi mondijalisticki schiyonhisti stvarno nemaju granica. Planeta Zemlja i vasi zivoti ne pripadaju njima. Tako da nemate obavezu da ih slusate. Ovi smrtnici sto prenose ovakve vijesti nemaju izbora jer se bore za gol zivot i platu za prezivljavanje kao i vecina vas.
Mrs.. netreba nam gripa pticija gora nam je ova Konakoviceva gripa Forte i Niksica ta nad je u crno zavila
Kad ljudima ne vjeruju u prirodu i viruse postane teorija zavjere koja je gora od toga. Sve profesor do profesora u komentarima
A ti si pametan, garant si primio 4 doze pa sad hoces da se i drugi zajebu..
Ma od...bite vise pustite ljude da zive.
Masoni u najavi nove Corone ...
Zašto ne vidim šta tipkam kada koristim repliku odnosno opciju 'odgoviri' na nečiji komentar?
do tebe je drug ja vidim
Ljudi, morate uključiti svijetli modus , inače ne vidite šta replicirate. Web dizajner neki amater.
Kakvi naučnici. Plaćene duše. Ko može šta predvidjeti za budućnost - samo šarlatani!!!
ko ce na koga za vrijeme te pandemije izvrsiti invaziju…
Golubove pod hitno izmjestiti iz gradova, oni su najveći zagađivači i prenosioci zaraze!!!
Kako ?