Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je Dr.House? Bez njega ništa,moj brate 🤷‍♂️❗
@Zabavljac struka je bruka
@Zabavljac Ovo samo Solak rijesiti moze...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kojem Anti i koja tijela? Jel' onom što mu je uš'o sazad'?
@Android Knego, Kad uvijek Amerika mora ispravljati tuđa sra*ja.... Zasto de*ilni kinezi ne zavrse s ovim ako su neka sila...De*ili
Sto ne priznati narodu da pojma se nema o korona virusu.
Treće, nije sasvim jasno da imati antitijela na COVID-19 znači da zaista imate imunitet i da se nećete ponovno zaraziti. što znači da i vakcine koje gejts i kompanija agresivno guraju neće djelovati (barem ne protiv covid-a, protiv zdravlja sigurno hoće)
Ma kakvi naucnici, Tramp je napametniji on ce atoskom bobom gadzati virus corone. Samo dok se sjeti...
Da rezimiramo, čitava priča se temelji na nepouzdanim testovima koji inače ne detektiraju specifično novi virus nego uopće viruse. Statistika je, neki kažu, ispravan proračun sa pogrešnom podacima što je u ovom slučaju podignuto na nivo politike. Donose se mjere, raspravlja se, rade studije, zakoni itd. a sve baziranom na pogrešnom podacima. Moram priznati da sam iznenađen i razočaran dokle ljudska glupost može ići a pogotovo pasivnošću zdravorazumskog razmišljanja
idemo lagano na 3 miliona za 7 dana.
Kako kaze Voodoo Popeye "lijecenje zakazuju prije nego obolis".
Jedva čekam da Trump pomete neoliberala Bidena, pa da napišem: "Klix na aparatima".
Nezna se ko vise haba, Tramp Ameriku ili Vucic Srbiju. Klauni.
pa mi to u bosni imamo, cak smo testirali dvoje ljudi iz gorazda i pokazalo se da su imali koronu
Dođe Đavo po svoje. Ispaštaće obični i izmanipulisani Amer a Žuću boli, namiren s lovom. Nešto ne spominje Kima, Asada, Putina, isise, idile, midile, Runjanija...zabavio se o sebi. Nije trebo hapsiti onu iz Huaweia.
(VIDEO) PROTESTI U AMERICI ! - https://tinyurl.com/protesti-u-americi-zdravo
Strašno šta nam rade! Šta sve trpimo! Ne znam da li ovo može i Čak Noris izdržati, ili je već izdržao pa mu je svejedno?
@Disciplina covid je obolio od čak norisa
@Disciplina Čak Noris poslao korona virus u karanten
U BRITANIJI POVUCENK TESTOVI NA ANTI TIJELA SA TACNOSCU OD 90% JER "NISU DOVOLJNO TACNI" A TESTOVI NA ANTIGEN(PRISUSTVO VIRUSA) SU TACNI OKO 55% (OVI AKTUELNI KOJI KORISTE NPR NASI U BIH). KOJA JE LOGIKA IZA TOGA?!?!? JEL SE TO ODUGOVLACI SA ISTINOM KOLIKO JE NARODA VEC PREBOLOVALO VIRUS DA NAM MOGU UVALIT VAKCINU??????
@DrevniSamuraj ZASTO NIKO NE POSTAVLJA OVO PITANJE?!?!?!? ZASTO SU TESTOVI SA 55% TACNOSCU DOVOLJNI A OVI SA 90% NE?!?!?!? ODUGOVLACI LI SE ODUGOVLACI!!!
Ma kazna oci moje plave ...Kazna za sve što ste uradili ...tek ćete se o sebi zabaviti.
Treba im sebija prodati aparat ona ima sto svijet nema
@1jdjdnnxjzkajddnx ona i vucic kad bi se spojili pa to bi lom bio