Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pazi NATO-a !!!I oni znaju reci "odgovoriti"..mjesto "rado ćemo pobiti sve" ...
Unistite im North Stream ako se dokaze da su odgovorni! A ja, pardon, to ste im vec unistili! Pa dobro, bice nesto drugo da se unisti, ne fali CIONISTICKIH para! Bez SRKLETA!
a o ovome vise niko ne prica... zanimljivo youtu.be/QpvSR428BMs
Kako će to NATO dogovoriti? Prvi ste počeli Sa terorističkim napad ima na Infrastrukturu NS2.
🤣🤣🤣 nato koma ziva.
slusas li sta pricas? pa nije delfin perajom razvalio
Ova Rusija rinaka prava, iste ljude truju po par puta pa nikako da odapnu, vojska im se hrani vijagrom a ratuje lopatama, a evo sad nemaju ni krstenog exploziva da gasovod raznesu nego ga sikirama morali izlupati.
Ebo ja sve svoje ako Putin nije u pravu sve sto radi
Eu poslala pimo upozorenja elonu musku
Niste utvrdili ni ko je uništio Sjeverni Tok 2, a i odbili ste pokrenit punu istragu, tako da ne kakite puno.
Dvijehiljadite godine Rusija se ponudila da udje u NATO. Zacudjeni NATO sefovi odgovorise u glas: Pa ko ce nam onda biti neprijatelj?
Udri na Rusiju ako damu imas Natooo.😂😂😂
U NATO vise niko i ne vjeruje oni dođu gdje se ratuje da smetaju jer su kao eto predstavnici mocnika,, ali i to se nece jos dugo trpit
i ovi samo čekaju da upadnu u neku makljažu, plinovod i zgrtanje para je najbitnije, ebo ljudske živote...ko da im je to bitno...samo plin i dolari buraz. ono bi radi oštećenog plinovoda ratovali, a ne bi radi pogibije hiljada ljudi...bljuv
Zapadna Evropa + Izrael, Japana, Juzne Amerike i Amerika protiv Afrike,Islamskog svijeta, Rusije, Kine, Indije, Juzne Amerike i Sejverne Koreje ja kao Bosnjak nemam dileme za koga sam. Multipolarni svijet!
Bez juzne amerike samo
Da ce vise i taj treci svjetski da usput i izrael zgazimo
Ma šta ćete vi odgovoriti jadnici jedni. Vi ste obični tigar od papira. Samo na slabije smijete.
Nato opasan ko kratka deka .