Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NATO je garant mira ako menu ne vjerujete pitajte Libiju,Avganustan,Iraq,siriju,Somaliu,sudan
Bass tako...
NATO uzimaju zaozbiljno samo naši političari na pijankama u bazi Butmiru, prema Rusiji NATO nema muda da krene jer je Ruska Armija prejaka
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
narvano ne oružjem, već humanitarnom pomoći, kao iglama, koncima i anelgeticima, kad im rusi budi vukli crijeva po Kijevu.
"Na sastanka ministara odbrane zemalja članica NATO-a u Briselu, gdje se raspravljalo i najvažnijim prioritetima u vezi s krizom u Ukrajini, naglašeno je da će zemlje NATO-a pomoći Ukrajini, isključujući slanje oružja toj zemlji." Ovakav tekst stoji u podnaslovu. Šta je onda sa naslovom, koji govori suprotno kada se radi o pomoći u oružiju?
Odgovor: SIGURNO ĆE KIJEV DOBITI POMOĆ U ORUŽIJU, AKO IM I ŠTA IM BUDE BILO POTREBNO.
nista od oruzja, ali eto poslat ce im stare konzerve, mlijeko i jaja u prahu da prezivljavaju nekako u podrumima..
Pa normalno da im nece slati oruzje. Prodavace im. Pocece sa borbenim avionima jer se ovi ruske proizvodnje lako obaraju.
.....GOTOV NATO.... -http://www.blic.rs/Vesti/Svet/470754/Ceska-nece-jacanje-NATO-na-svojoj-teritoriji
NATO=AMERIKA&ISRAEL
kako su ih napujdali,a sad sipak............dovest ce to cika putin u red cim zima stigne........
Neće im slati samo oružije, već će da šalje i "pse rata" sa oružijem.
NATO ce pomoći ukrajini riječima podrške, kao što su i nama pomagali
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
NATO je spreman pomoci Ukrajini tako sto ce ih nahuskati da provociraju nuklearnu silu, da ubijaju svoj narod i da sami sebe dovedu do prosijackog stapa.
srpski fasisti ponovo spremaju Genocid: SARAJEVO - U selu Turovi koje pripada Općini Trnovo u Genocidnoj Tvorevini jutros su na zidovima štala, potpornim zidovima kuća te drugim pomoćnim objektima porodičnih kuća u kojima žive povratnici Bošnjaci, iscrtani krstovi simboli fasizma i Genocida. http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/219530-kucama-stalama-povratnickom-selu-Turovi-ispisani-krstovi.html
pa kako će im onda pomoći, mozda lijepim rijecima ili slatkim obećanjima...
NATO mora pomoći Ukrajini ko Srbiji 1999. samo tako se povuku