Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi nas hoće napasti Rusi su agresori Rusi nam žele Europu to je narativ kroz medije za debile , a u stvarnosti se ovo dešava Nato se približava Rusiji
Druze, ja na svojoj zemlji imam pravo raditi sta hocu i ne trebam tebe pitati sta smijem a sta ne smijem...
Geograf Nemaš prava ni u svom dvorištu a pričaš gluposti kao ti pametan. Imaš li pravo uz svoju ogradu do komšije postaviti krov? Nemaš nego moraš metar odvojiti od ograde da ne ide komšiji kišnica, imaš li pravo ako nađeš blago na metar dubine u svojoj livadi uzeti sebi? Nemaš pravo sve preko 30 cm, kažem ti nemaš prava u svom dvorištu, a onda zamisli kako su uređena velika dvorišta odnosno države ne možeš mi istresati nuklearni otpad uz granicu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
"War games" kao 30tih godina proslog stoljeća. Polako, ali sigurno, NATO nas uvodi u rat sa Rusijom. Novi Zeland je dobra opcija ko voli svoju djecu.
Interesuje me koliko je godina ljudima trebalo 1940ih da skontaju da se bore za nacciste? Jer prvo su svi kao i danas kontali borimo se protiv rusa oni su zlo i trebalo je 4,5 godina da ljudi skontaju pa čekaj mi se borimo za nacciste mi smo izigrani moramo promijeniti strane borbe da zaustavimo rat. Jer sad nam je ONAT predstavljeno kao nešto dobro čuva mir a ono čuva samo leđa ovim piratima i pljačkašima nešto kao naše krivosuđe
@dje_ba: 😂🤣 eto NATO nas uvodi u rat zbog vježbi, a ruski napad na Ukrainu je čin mira, ili šta?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Opet Rusi prijete, izazivaju i provociraju.
Bas me zanima u slucaju sukoba kako ce Portugalac ili jos bolje Turcin da ginu za Estonca. Da li je realno da NATO opstane u slucaju rata?
Ruje će ove šminkere sa slike pojesti za doručak. Pa nisu to somalski pirati nego prava vojska
Zapadnjaci ujedinjeni u terorisanju i pljačkanju sirotinje.Outsorcing je novi oblik robovlasništva, dok jadni Azijat rinta 10h dnevno za zapadnu firmu i za to dobije plaću 100/200/300€ Austrijanac i Švabo sjede u Kanzlerei i razmišljaju da li će od 1500€ koji im ostanu od plaće (koja je 3500 neto) da ode na Tajland i zabavi se sa mladim Tajlanđankama ili kupi sebi novi Iphone Pro Max sa Bionic A17 chipom i faking Dynamic Island.
Kakvog ovo ima smisla, bez političkog opredjeljenja, več evo čisto logički, sa ljudske strane. Tražimo deeskalacije problema, da se smire usijane glave, da stanu ratovi i onda dođeš drugoj ili trećoj, nebitno, vojnoj sili na svijetu i praviš ratnu vježbu na njenoj granici. Kenjac bio ko vam ratovao, a vidim da to tražite!
Amerika samo glupane gurnuti u rat protiv Rusije. Da ih hoce napasti, moze preko Aljaske. Tamo granici sa RUSIJOM
Eto, i šta nije jasno? Putinu jedino zamjerka što nije ranije reagovao, trebao je tenkove da uvede u baltičke zemlje davnih dana, i napravi tampon zonu od bar dve neutralne države između ruske i NATO granice.
Što čačkate me mečku, Rusija je jedna od vodećih sila u svijetu, i normalno je da ne da da mu se igrate oko vrata..Samo ratovi, huškanja, a sve po nana malima puca !!
Ti Nordijcu su manijaci kad treba ubijati nevine ljude, kao onaj divljak Brejvik, a ovako su inače male mace
TAKTIKA da rasterete ukrainsko ratiste.
Hajd da jednom rokne pa nek se zna cija majka crnu vunu prede!? Ovako samo manje nacije ginu a veliki po strani ih drze kao kerove za borbu i onda mediski rat internet heroji itd. ROKNI VISE😅
Nahranite gladnu djecu u svijetu , umjesto da trosite pare na ovakve stavri .....:(
stanje napeto ko Mujin treger
jesu dosadni više.šta su se dovezli Rusije više.