Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne salju oni nikakvu poruku Rusiji, nego nastavljaju sa svojim planovima i ustaljenom agresivnom politikom prema citavom svijetu. Evropske marionetske vlade provociraju nuklearnu silu i izazivaju jos vece sukobe, a mozda i rat, bespogovorno sluzeci Americi i njenim interesima. NATO je gori od Vermahta. Veci su zlocinci od nacista.
samo ostro izgleda da si ti prespavao sve casove srpskog jezika pa ti ta recenica nema ni kraja ni pocetka ali ti je misao veoma jasna i povezana i mogu ti reci da si me prijatno iznenadio svojim znanjem iako si malo previse temperamentno nastupio za moj ukus jer ja vise volim pristojne razgovore i ljude hvala ti mnogo na javljanju pravo je zadovoljstvo razgovarati sa tobom javi se ponekad pozdrav od sase
Narode, mirno spavajte jer rata neće biti, ako ga i bude vi to nećete znati.
Najjače što NATO kao hoće Rusima sankcije.. pa Rusi su ko i Srbi, oni mogu živjeti na vodi i lišću ako treba, al neće popustiti Zapadu.. amerikanci kad idu u rat imaju svu najnoviju opremu, i opet im teško, Rusi idu u potkošuljama sa ak-47-icom.. ko god misli da NATO ima šanse protiv Rusije grdno se vara. Ne kažem da Rusi mogu osvojiti sad cijelu Europu, al NATO Rusiji može samo da dudle ledenice one sibirske :)
Kada je NATO napao neku ozbiljnu i jaku zemlju..
Zagrijava se, zagrijava...
World, the time has come to push the BUTTON (the red one) ;)
U teoriji se prijetnja ili sam sukob nuklearnim naoružanjem za vrijeme onog Hladnog rata nazivao MAD (eng. Mutual Assured Destruction) ili Obostrano osigurano uništenje (samo što bi ono izazvalo potpuno svjetsko uništenje, ali se prvenstveno mislilo na uništenje između dva najveća suparnika - SAD i SSSR). E sad, kad prevedete ovu kraticu MAD sa engleskog (bos. lud, mahnit, umobolan), jasno je koja je aluzija u pitanju.
Frajeru kud ćeš na Ruse :) Ne stvarno, počinje Hladni rat vol.2 to je valjda sad već svima jasno, ali bojim se da je ovaj sada mnogo ozbiljnije i zaoštrenije krenuo, barem kad su određene metode hladnoratovske borbe u pitanju. Najgore što će se sve te globalne geopolitičke igre dva bloka na neki način prelamati i preko ovog nesretnog Balkana na kojem živimo, a koji je uvijek bio poligon za razna natezanja, potkusurivanja i eksperimentisanja raznih megalomanskih svjetskih sila.
Pa ne kaze se đaba, jak si ko NATO...
AKO SI NATO SPAO JADNA MI MAJKA!!!!
JUČE AMERIKANCI PITAJU RUSE DA IM PRODAJU JEDNU RAKETU KOJOM BI POSLALI U SVEMIRSKU STANICU TERET OD 14 TONA A OVI KAZU JOK ETO NEKA VAM DA NATO HAHAHAH...... TOLIKO :)))))
De prestani njamke sviju ti Puskin, idi ga glabaj tamo Putinu!
Ko je igrako Call of Duty Mw zna kako Rusi napadose preko noci sve glavne gradove Evrope :D Ako bude ikad rata, nazalost nece ga ko imati sprijeciti, to ce bit rat do kraja, jer ce sve velike sile ratovati...
Zaigraj kampanju BF3 puno simbolike za bliski istok :) Lijep pozdrav
s obzirom da smo nebitni i da nismo dio bilo cega hoce li ovo novi rat konacno proci bez nas
jos jedan sa misijom da otvori oci...
Sto im ovo Treba?
Gotovo dolazimo u situaciju "Pritisni dugme za 3 svjetski rat". Ko li ce pritisnuti??
....imperija uzvraća udarac:)))