Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alep ili Halep, Hrvatska ili Rvacka pitanje je sad
Neće daleko ići do Pala a kasnije će naseliti grad izbjeglice iz istočnik krajeva nad kojima je izvršen genocid od strane terorista.
ne vjerujem nijednim. ako se već mora birati izabrao bih one kod kojih vladaju veće slobode a to je asad.
@Feniks28 možda a možda i ne.
Molim lijepo nije Alep vec po bosnjackom Halep
Sirijski grad se zove Halep, a ne Alep.
po bosnjackom je i lopta hlopta, lupanje je hlupanje, sat je sahat, alat je halat, sapun je safun, pa onda jos mahramica, polahko, lahgano, ma smijesne ste vi poturice
@Bazniian25 Glupsone, ovo nema veze sa bosanskim jezikom ili bošnjašrvom. Hag nije Ag, Hamburg nije Amburg, niti je Hanover Anover. Glupsone, pa ne mogu vjerovati da niko nije čuo za grad Halep prije ovog rata.
Sunitski terorizam je opasnost po čovječanstvo...treba radikalno sa njima...
Allahu dragi pomozi Islam i Muslimane !
@fikretabdic Pa zar se ne molis da Allah sacuva neduzne (djecu,zene,stare,bolesne itd. itd.) nije bitno koje vjere?
@Intersec a zar islam u ovom momentu ne trpi najveci broj zrtava,mislim sve zrtve su muslimani,zar ne vidis da je ovo pokusaj da se sklonu muslimani sa lica zemlje?
a sta je sa prvobitnih 100 000 civila ? jucer desetci hiljada, danas hiljade. ko koga farba?
SDA obavjestavanja :)
Ebi ga prijatelju NEZAVISNO NOVINARSTVO DEMOKRATIJA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)