Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajde pobite se, niste odavno
Ne mogu, i jedni i drugi su NATO clanice
@Okotrb Grčka i rat ...hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Oni da nisu u NATO-u oni bi se vec medjusobno poubijali.
@jbt nato sta on predstavlja ni jedni ni drugi nemaju vojsku u njemu
@harrison19ford Ima! Pogledaj prezimena, neka nisu samo promjenjena u toku...Uzmi za primjer Jahic prezime, vidjeces da ima i porijekla od Turaka...Iako u manjem broju, ipak ih ima.Povezanost se uspravo stvara, jer mnogi daju svoju zensku celjade za Turskog drzavljanina(preko 3000 brakova?!)
Tako da za 2x generacije, imaces neku mix generaciju.Sto se tice svih nas sa ovih prostora, osim nekih manjih grupa dovedenih da se nastane u BiH, koji su prigrlili 'domace nacije' od 1900-te pa naovamo, vecina smo braca iste krvi...Bosnje, Srbi, Kroati...kao nacije nastaju iliti se infiltriraju u sve pore pocev od 1900-te..n.i slag na pjenu je dodao
ja licno nesimpatisen za turke ma i ne za grke ali za turke znam ih iz njemacke kakvi su i zato boli me magicstick za jednima i za drugima !! a za ovog dole sto navija za turke neka se pita sta je EU radila za bosnu od 92 a sta turska ! bujrum
Zasto ne pise Grcka ne dozvoljava Turskoj istrazivane nafte u podrucju koje Turska smatra svojim a ne obratno? Mediji malenkasti
Meni stvarno bez provokcija treba neko da objasni sledeće. Zašto Muslimani iz Bosne i Srbije misle da su Turci? Stvarno bi voleo to da znam.
@serbian.dog Hahaha da.. Jos je gore kad katolici i pravoslavci iz BiH misle da su hrvati/srbi hahaha
Mi nismo Turci, ali ja lično simpatišem Tursku jer su muslimani kao i većina Bošnjaka. Bošnjake koji misle da su Turci ne bih komentarisao, ako takvih uopšte ima.
Samo jako sultane, ne mogu ti dušmani ništa
@Handschar Ako napravi neko njesra izbaciti ce ga iz NATO-a a onda ima NATO protiv sebe jer je napao teritoriju natoa
Ovi Turci ko Srbi. Vidi se da srpskim venama tece turska krv, dokazano preko haplogrupa jos prije nekoliko godina.
https://en.wikipedia.org/wiki/Armenian_Genocide
@Dechkotzar123 hoce, hoce, protjerat ce oni Turke ko 1923 🤣
ima li kraja ovom ludilu
Debili, umjesto da zajedničkim snagama i sredstvima ulože u eksplotaciju od koje bi obje države imale koristi...
Čitam komentare i vidim da se ljudi ponašaju kao da su Švajcarci. Kao da nikada nisu videli šta znači rat. Nikome nije potreban rat. A pogotovo nije potreban Turcima. U nekom potencijalnom sukobu Turska bi izašla kao rasparčana zemlja. Milioni mrtvih jer bi se sve upalilo. Od Istambula do Berlina i od Pariza do Rijada sve bi gorelo. Ne daj bože rata.
@serbian.dog to balavci koji su rat vidjeli dsmo na tv ili call of duty igrica.
Turska je trenutno iza Amerike najveca sila na svijetu.
hahahahahha
Aj razmisli po opet stavi komentar.
Ma Grcka nema za kifle a kamo li za rata. Nije mi jasno kako su tako uspjeli srozati zemlju, kao da ih ovi nasi politicari poducavaju.
Vidi se da nisi pratio neke događaje. Grčka je od strane Amerike upravo i uzdignuta kao kontra teza Turskoj. Zato I imaju dugove. Imaju 5 milijardi vojni budžet. Turska izdaje 8 ali je i mnogo veća. Tako da se taj novac razvodi. Grci su zajebani igrači a pogotovo radi Amera i Izraela. Ps. Ne daj bože rata.
@Snow ne podcjenjuj grcku ima i ona jaku vojsku i tradiciju. a da je zemlja rasulo jeste
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Grčka svojata ono što nije njihova. Po međunarodnim pravilima 6milja od glavnog djela kopna se smatra vlastitim vodama a ne kako Grci zele od svojih ostrva a koliko su i njihova.
Naprijed Turska,vrijeme da se vrati vaše pravo...
Brko se umislio da je Sulejman Veličanstveni pa da suvereno može da radi šta mu je volja. Jadan narod kad stigne račun za naplatu. Sa svima je zakuho, i iranom i saudijskoj arabijom, godinama škakljivi usa i Rusiju. A ovi što misle da mu se može neka se sjete kako mu je Trump sa dva tvita uništio liru. A bjezanje obami nakon ruskog aviona isto pamtimo.
Ovaj Erdogan je lud.