Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klasican islamski retardinjo. Krenuo na civile, zene i djecu.
prije bi reko da vuce srpske korijene
Je li mu nedaj boze ispao i BiH pasos?
Islam religija mira ha ha ha
Opet muslimanski extremisti ubijaju nevine ljude.
kada čitam komentare bošnjine,dobiva se utisak kao da im je žao što nije uspio da se odpali medju masom,te je kloc,jakog li mi teroriste i sl
Ma dajte molim vas
CIA popjenila, kažu " jebote koga i mi poslasmo na zadatak"
Sunnija u akciji,mete su poznate ,to je MASA!!!!! aerodromi ,stanice,došli iz najgorih zemalja svijeta gdje normalno prodavaju bubrege za pare,bolnice su nedaj bože nikomu,dočepalo se amerike i umjesto da planira život i zaradu kako bi pomogo svojoj mnogobrojnoj rodbini u Bangladešu ,On se radije posvetio da šehidi kako bi bio u dženetu i na večeri sa Muhammedom s.v.s
Idol manjeg dijela bih
zar neko jos vjeruje u ove price,ali eto
Uvijek se otpaljuju neki iz Pakistana, Afganistana, Kirgistana, Uzbekistana. Nećeš vidjeti da je to neko iz Saudije, Emirata, Kuvajta, Katara. Čudno li , što li... vjerovatno što je ovima drugima 10-20 milja minimalno plata i imaju svu udobnost u svojim zemljama... i za čas sve ljude voliš. Niko ti ništa nije kriv, kad ti je sve potamam u životu. A ovi što im je plata 1 marka, to ne zna ni gdje goni, ni gdje je pošo. Nemoguće ni izmjeriti IQ kolko je pao.
Zasto klix ne pise kako su nacisti napali jevreje a ti isti jevreji optuzili da su im to uradili muslimani ?
U Svedskoj
najbolji cin sta bi izetbegovic mogo ucinuti protjerati one monguze i umanjiti broj arapa u BIH i distancirat se od erdogana i mozda bi glasao za njega
Arapski kozoyebi. Niti su oni za Bosne niti smo mi za njih ni po cemu. Ko nije devrio sa Arapima ( cast izuzecima) taj nema pojma sta je munafikluk i prevarantski mentalitet, a plemenski obicaji i plemanska tradicija im je 100 puta jaca i izrazenija od bilo koje religije, jer su istu toliko zloupotrijebili i ispolitizirali.Trend pokazuje da idu u minus beskonacnost u poredjenju sa civilizacijom. Lijepi nasi i Srbi i Hrvati i svi ostali narodi i narodnosti na Balkanu.
Ovaj smoto ni sebe nije u stanju bio poslati medju dzenetske hurije. A one se bas spremile, citav dan se lickale samo za njega.
Zbog ovog kozoheba sam danas sat i po na posao putovao. Trebala mu je glava ispasti
Koga briga gdje si ti putovao i gdje živiš.
Bilo je danas mnogo vise ubistava u USA, uostalom kao i svaki dan... ali o tome se ne pise u ''modernim'' medijima: https://usa.liveuamap.com/
Uostalom sta nas briga sta se desava tamo? Nije samo USA na svijetu.
Ova vijest dobija prednost ispred ostalih i zato sto ima mnogo onih poput tebe koji nisu u stanju drzati jezik za zubima, ako vam je vec mozak u ofsajdu. Jasno je da ce oni koji zele zagospodariti svijetom jedva docekati svaki ovakav incident, i jasno je da ocekuju od muslimana da nece JASNO osuditi ovakvo ponasanje. Dok god muslimani budu okretali vodu na tudju vodenicu, zasluzuju svako njesra koje im se dogodi. A sad razmisli malo o ovom, pa drugi put skoci pa reci hop.
Nije svakog bog dao ni da se ubije! Sad će odvalit' najmanje "cvaju" ni za šta!
@ServiTurskiKmetovi ma ja ti kazem da nece dobiti ni godine. Proglasice ga ludim oduzet mu drzavljanstvo ako ga ima, i deportovace ga u zemlju porijekla. Njima bolan trebaju ovakvi. ne moraju ga ni trenirati, sam zna sta da radi.
@ServiTurskiKmetovi To je bilo onako figurativno, cvaja, naravno da će biti više! I ovo "ni za šta" se odnosilo na štetu koju je napravio a ne na težinu djela, tj šta je moglo da bude!