Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tipicna americka kuca, sta je tu cudno. Svi imaju oruzije, cijele arsenale. A ubijaju se svaki dan. U ovoj 2015 koja nije zavrsena bilo je 369masovnih ubistava, dakle vise nego sto ima dana u godini. Ubijaju djecicu u skolama, studente na univerzitetima, narod u kinima, i nista me ne cudi sto je ovo dvoje pobilo toliko nevinih. To je Amerika, i nek ne traze nikakve veze sa terorizmom, onim sto ga zovu islamske drave.
Tipicno americki arsenal oruzija legalan
ako su imali citav arsenal mozda su imali i citav bajern oruzja ahhah
E stvarno ovi ISILovci i njihovi vehabijski simpatizeri su najgore smece na ovoj kugli
nego ko ce biti nego pogani arap
kako nece imati arsenal kada oruzje i municiju u SAD gotovo na svakoj trafici mozes kupiti..............trebali bi poostriti zakone o oruzju.................jes u klincu........kada je to profitabilna branša
Pa vidis njihov zakon je dobar, svako ima oruzje i kad ti upadne lopov u stan imas ga pravo roknuti. A to sto ovi teroristi imaju nameru ni jedan zakon ne moze spreciti.
nisu u pitanju samo teroristi, svako malo citas da je tamo neki klinac pobio učenike........pucao po prolaznicima........neko je prevrnuo i pobio kadete u vojnoj skoli............da ne nabrajam.......sranja svaki dan......i svaki put kazu politicari "vrijeme je da se zakon o oruzju poostri" pa kad se saberu i oduzmu odustanu od toga.......jebiga predobra zarada........
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
fuj....