Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smatro se vojnikom a napado žene , svakakvih budaletina !
@nakobolica kladim se da je u pozadini problem u erekciji, malom penisu ili u losem odnosu s majkom. Jedna od te tri stvari uvijek, ali uvijek rezultira s mrznjom prema zenama kod psihicki labilnih osoba. Ako procitas ponesto o serijskim ubojicama zena, uvijek ces naci prisutnost jednog od navedenog problema. "Vojnik" je samo paravan.
Koga ovaj šupljoglavi idiot predstavlja, pa za takvo ponašanje mu po šerijatu ide glavuša na špagu! Ovakv retarde pošteni i pravi muslimani trebaju lemati gdje god stignu!
Nije tačno. Glavuša po šerijatu ne ide na špagu. Glavuša ide na panj da sablja uradi svoj posao.
Samo teška doživotna robija. Kad prestane biti produktivan, u kantu za smeće. I tako sve radikale....
Ako bih bio tako ružan, i ja bih ubio
sto nisi ubio onu sto te okoti takvog.
Pa kako ga je onda Allah stvorio u utrobi žene ? Kako mu vehabije nisu uspjele objasniti, nije li čito jednu suru u Kuranu An-Nisa ili su te vehabije iskidale te stranice ili na neki drugi način preskaču . Vehabije su cinističko zlo i svako pri normalnoj svijesti trebo bi da ih zaobilazi i ignoriše
Cim je to iz Afrike to ne moze valjat. Evo i kisa iz sahare s prasinom pada, ni ona nije kako treba.
--- kad sam počeo ubijati žene nisam se više mogao zaustaviti. Ovaj ko da je hrvatski bojovnik iz Ahmića !! Zamislite da ga sad hodže štuju ko Darija Koridića neki fratri i da grli za BAkirom Izetbegović i Sebijom nakon izdržavanja kazne ! ? ko Dario :((
dobra brada. pe'-šes' dlaka u sedam-osam red'a
Idol mu Bozo Vreco bio.. brada, a spol tzv “ni tamo ni vamo”
Izgleda mu je ipak idol busuladzic...,bar po pitanju zena
napadac,ja mislio fudbaler
Čim neko počne da pravi selfije, to je već za psihijatrije!
simpatican mladic
Tako je to kada si zatrovan religijom koja u korijenu mrzi i osuđuje žene.
Nije bio hriščanin, relaks..
odmah ga objesiti za mooda, yebogaotac blentava