Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najprijece biti da mu je ženu ZIOGU neimenovani Marokanac.
Au, zar ti nisu rekli, eno Marokanca sad na tvojoj.., Ti uzdasi iz dnevne koje upravo čuješ nisu od televizora. Požuri dok nije prekasno, valjaće ti hraniti još jedna usta...
@RAMMSTEIN Ti to ,sigurno, iz ličnog iskustva sa Marokancima ?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ni rijeci da je terorista, nevjerovatno haha
Desničar se drage volje iz mase, iz petnih žila dere “Fake News”, al kad ga pitaš zašto i protiv koga demonstrira veli “protiv islamista”. Na pitanje, na šta oslanja njegove tvrdnje veli “pa vidi šta u novinama piše”. Al nikako da skonta, ako iste te novine u vezi njega lažu, da takodjer i u vezi tobožnjih “islamista” lažu. To nije nit teorija nit tvrdnja, nego pravilo u desničara. Ma poniženje za ljudsku rasu, jer su oličje gadosti. Sve pobit.
Desničari su dokazano, nepismeni, mentalnog sklopa jednog 15-togodišnjeg pubertaša u pijanom stanju, tetovirani, obrijane lobanje, nosači maskirnih pantolica i takvome se može prodavat magla u vezi “patriotizma” i “mitova” u ogromnim količinama. Gluplje specije ne more čovjek ni vidjet. Takvi su desničarskim političarima “stado”, jer izvršavaju sva “naredjenja” bez pogovora. Da bi pogovorili il pitali, potrebna je moždana masa, a oni je nemaju.
A NAJJACE OD SVEGA JE TO STO TI TO SMIJES RECI SAMO PREKO FEJK PROFILA IL OVAKO ANONIMNO PREKO KLIXA
ovo je liberalni neonacista .... kao i onaj khuraz i predsj.austrije....
a nije terorista?
naravno da nije. Za teroristu je potrebna mnogo vecha brada i tamnija put
Nemoj srat meni izgleda ko akademik
Terorista ko i drugi govnari koji urade ovako nesto.
https://hiddenlolcdn.com/i/219643.jpg
Jel ovo onaj iz Dubioze Kolektiv ?
Budala
Vidi mu se na faci da je fino celjade
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest !
Neo-nacisti i slicni ovom sa slike, su probisvijeti. Problem je sto mediji predstavljaju njega - i slicne - kao problem danasnjice, dok su veliki problem danasnjice cionisti koji naseljavaju migrante po zapadnoj Evropi. Ti isi migranti svakodnevno pljackaju, siluju, ubijaju, lijencare i pretvaraju Evropu u svinjac iz kojeg su dosli.
Zanimljivo, ovaj neonacist koji je pucao je probisvjet, a ovi na koje je pucao su ubice, i naravno logičan zaključak cionisti su uvijek krivi za sve :)
Terorista, fašista i zločinac
Hebat ga terorista,u ćuzu sa njim