Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"zbog čega je prove je 60 godina u zatvoru". Klix.ba je najneobjektivniji nacistički medij u regionu. Najgori propagandno, najgori tehnički, a i moralno-etički.
koliko vidim,u tekstu stoji 6,a ne 60 godina,ali i dalje imaju jedno "je" viska..ali i pored tih gresaka,ja ne vidim nista nacisticko ili propagandno u tekstu,klix je samo prenio vijest,sa svojim,sad vec karakteristicnim,greskama.. @Komunjarica je l' to hoces reci da muslimani,tj. islamisti nisu sposobni za te stvari sto si nabrojao?ili mislis da su Ameri toliko svemocni da im niko nista ne moze pa sami sebi izmisljaju neprijatelje?
"Osuđen je za posjedovanje droge 2004. godine zbog čega je prove je 60 godina u zatvoru." What?????
btw interesantno je da 95% ovih dzihadlija bivsi narkomani, kokosari, psihijatrijski slucajevi etc a ono 5% nema veze sa pameti
odlicno si ih opisao..pa nije on presao na islam zbog sira i vojne muzike
PRIKAŽI ODGOVORE (46)
Pa vi stvarno niste normalni (muslimani). 95% vas prica dobro o vehabijama, kreteni jedni, prosipate pricu o ljubavi i miru a ovamo teroristi u dusi. Kreteni jedni, procitali smo mi vas u Republici Srpskoj davno. Debeli jedni, nema gori od vas.
Pero crtani je prosao pisanje pa spavanje i nemoj da zaboravis bale da obrises
kanada odlucila aktivno podrzati koaliciju amerike i bombardovanje iraka sa vlastitim bomarderima. is ih je upozorio na odmazdu, nisu slusali..
de ne kenjaj ba, ako su ti tako dragi sibaj onda za Siriju nek te roknu bice bolje i tebi i nama
Glup.si. kazem kako jest, ne podrzavam nasilje
dobro je nije imo veze sa IS danas ko god sta na zapadu uradi postaje cak i posthumno musliman
Da su vam srbi susjedi malo sutra bi takve izjave davali :)))))
Majkl povezan sa isilom ovakve americke gluposti te tjeraju da nista vezano za americku crnu hroniku ne citas...
Taj Mikel(to mu je ime a ne Majkl) je rodjeni Kanadjanin i koji je presao na islam. Zvanicno je potvrdjeno da je bio u kontaktu sa IDIL-om znaci da je bio tetorista.Zalosno je kakvog divnog momka je ubio olicenje postenja, momka starog samo 24 godine.
I kakve ima veze sa IDILom??? Radi se o 32-godišnjem Michaelu Zehaf-Bibeaui koji je rođen u Kanadi i ima kriminalni dosije. Osuđen je za posjedovanje droge 2004. godine zbog čega je prove je 6 godina u zatvoru. U sukobu sa zakonom bio je i 2011. godine zbog pljačke i prijetnji, te je proveo 66 dana u zatvoru.
Da bi u "Demokratiji" mogao nagovoriti ljude na bilo sta, moras ih prepasti. Kanadjani npr. nisu htjeli izdvajati velike (vece) dijelove svog budjeta za naoruzavanje i borbu protiv nebulozne Islamske Drzave (sta se u krajnjoj liniji tice jednog Amerikanca ili Kanadjanina, da li nekakvi tipovi u Iraku ili Siriji stvaraju nekakvu drzavu ili ne). Da bi ih se podsjetilo na prioritete najbolje je prenjeti tu "Drzavu" na domace tlo u vidu teroriste.
Ispravili nulu al ostavili ne ispravan tekst :) "Osuđen je za posjedovanje droge 2004. godine zbog čega je prove je 6 godina u zatvoru." Da ovo nije prevodio i pisao onaj jedan nas doktorant...
naucite engleski, primitivcine! nema se uopce nikakvih dokaza o povezanosti. harper je upotrijebio "ISIL INSPIRED" sto ne znaci povezan, niti je dokaz. u drugom dijelu govora je rekao "accomplices he may have had." sto ukazuje da se NE ZNA i da MOZDA postoje neki saucesnici. sve to skupa NEMA VEZE sa idilom. debili.
pa sta ima veze i da ima i jedno i drugo ne valja, ubijat ljude po sopstvenom nahodjenju je ravno zidovima
Prema ovom članku sad je 2064. godina
Ovaj je znači bio kriminalac još na onom svijetu.
Ime napadača je konačno otkriveno. Radi se o 32-godišnjem Michaelu Zehaf-Bibeaui koji je rođen u Kanadi i ima kriminalni dosije. Osuđen je za posjedovanje droge 2004. godine zbog čega je prove je 60 godina u zatvoru. U sukobu sa zakonom bio je i 2011. godine zbog pljačke i prijetnji, te je proveo 66 dana u zatvoru. uredniće ovog ćlanka znaš li objasniti ovaj dio texta....sta si htio reci s ovim....