Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Migrant, nedavno došao u Francusku preko Italije. Pa ih vabite. Posebno se odnosi na klix koji promiče migrantsku agendu.
@nisamja_nisiti Nego tko je?
@nisamja_nisiti Soroš ih dovlači, možda baš zbog ovakvih sitacija preko njegove organizacije Welcome To Europe , plate političare i dovlače ih, ne pitaju za dokumente , obrazovanje i kriminalnu prošlost.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Ne postoji niti jedna uvreda na svijetu koja moze opravdati ovakav monstruzan cin. Uzas!!!
ma vazda neko nevin strada.
ne opravdavam nikoga ko pocini zlocin...ali neka i oni prestanu sa ,,islamom i uvredama na racun islama,,...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kod nas bi ga pustili poslije par mjeseci. Poslije bi možda i na kakvu poziciju došao
@marengos Ne mogu biti normalni sa onakvom klimom, bukvalno su u rerni 8 mjeseci u godini, pješčane oluje česte, stalno gutaš i udišeš prašinu! Dodaj jos ispiranje mozga religijom i njihovu faličnu genetiku blisku babunima!
Mozda i sami prave " atentate" da bi imali izgovor za slanje vojske i policije na ulice, koja će ganjati ljude koji ne poštuju policijski cas.
Poslije rata
Što mi brišeš istinu Bilo je KLANJE HRVATA za BOŽIČ u BOSNi
Migić, smrad... ebo mu svak mater
Bila jedna emisija davno: "Tražili ste, gledajte"...
puno Sarajevo nadrogiranih migranata, kad dodje prava zima necemo smijeti hodati gradom od smeca iz tzv. Islamskih republika. Boze dragi moze li ovu jadnu Bosno ista mašit.....
Nek sad jadno to dijete sultan Erdogan iz zatvora. Glupi brkati huškač
jedna budaletina koja ce prouzrokovati val mrznje prema brojnim migrantima koji samo zele bolju buducnost za sebe i svoju porodicu
Za sve je kriva ne kupnja papirnih maramica
21 godinu mozgovi isprani
islam vjera mira...
Treba ih sve potopit s podmornicom kad krenu u Evropu. Stoka izbjeglicka.
Samo crtajte i dajite povoda teroristima bilo kojim krščanskim, islamskim, ateističkim....ako vam vrijedi crtež da bi uvrijedili 1,5 milijardi i u tolikom broju se uvijek nađe neko ko će kao u ime vjere to osvetiti samo rokaj......mada je zanimljivo kako se nije ovolik pričao kad se ubije musliman o krščanskom terorizmu ali hajde.....idemoo dalje https://www.youtube.com/watch?v=AoQjSdydpqg&t=4s
@ved yebo te crtež