Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krenuo za bosnu!
Nikakve razlike nema izmedju ovih dogadjaja i onih tokom uspona Hitlera. I onda su Evropske vlade, intelektualci, stanovnici cutali dok su se Jevreji proglasavali zlocincima, izopacenicima koje su kasnije ubijali i spaljivali. Kao onda i danas Intelektualci politicari, filozofi, novinari, narod cuti.
Zar je zaista tesko shvatiti gdje je zapad doveo svijet! Jedna Njemacka koja je bila ponos covjecanstva jer je bila svjetlo, jedina drzava koja je imala snage suociti se sa svojim zlocinima se pridruzila zlocinackom kolu, iscenirane zlocine je pripisala religioznoj skupini koja sa tim zlocinima nema nikakve veze. Ovo je repriza dogadjaja koji su prethodili 2 svj ratu.
Zasto Arapske zemlje cute? Zasto ne prekidaju diplomatske odnose? Gdje su ti teroristi? Gdje su dokazi? Zasto likvidiraju svjedoke? Zasto se ne obustavlja odlazak na hadz sve dok Arabijom vladaju ljudi nedostojni Islama? Zasto svi cutite i samo gledate?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Novinari su jedno usrano i bolesno ''drustvo'' kojem vise niko zivi ne vjeruje...Kurrcu mom vi ovo pisete....PS PIK VAS PRESTIGAO PO REJTINGU KMMMMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Hoces da kazes da islamisti nisu odgovorni za ovaj teroristicki napad?
Nisam musliman, al ovo cu da ti kazem, IS sebi sam pripisuje islam, i islam nema veze s tim. Pusti ljude nek vjeruju i dalje.
Klitorix ustaski portal pise konstantno o ovom kvazi teriristi koji je naravno ubijen kao i svaki drugi i cija prica nema veze sa zdravim razumom a ni jedan clanak o krscanskom napadu na dzamiju gdje su upucani vjernici koji su obavljali namaz...Naravno o tome se ne pise jer su to izveli KRSCANSKI TERORISTI U SRED EUROPE
Pa, to je bio prvi cin Svicarskog ustanka protiv dahija. Zasto postoje dzamije u Svicarskoj gdje im mjesto nije?
Bivsi turcine Popusi ti meni swicerska cjeni muslimane vise nego srbe i ustase
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dokle ce nas vise lagati???? Ko vjeruje u ove gluposti?! Wtf
Kako znas da lazu? Zato sto krive islamizam?
jaro obišo pola europe
Mozda je imao jos posla...