Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako god, jako mi je žao trudnice :(
@sarajlija... ma jok, kakav AJAX, vidis da svako par sekundi rokaju po refreshu :)
momci samo naprijed sa radom i zanemarite ludake koji milse da su svijetu pamet popili a pri tome nisu sposbni sebi obezbjediti ni koliko toliko normalan zivot . samo mogu reci, nezna niko za zapadnu lafinu o demokratiji ko nije tamo zivijo.
Svakakvi budala...napasti zenu, treba to streljati..
Jesul ovi na Sa-x culi za AJAX?
Samo za 10 minuta toliko izrezana??? :O Psihopate. Horror! Treba ih deportirati u Sibir.
Cuj zapad, pa kod nas se desavaju mnogo gore stvari svakodnevno samo u tisini sramu i zataskavanju, niko ne objavljuje i niko ne daje tome paznju koju zasluzuje (a pogotovo policija). Presmjesno mi je kad nasi ljudi vjeruju da se sve ruzno desava na zapadu a da kod nas nema nicega. Ne nego kod nas nema drzave, policije, mentaliteta da te podrzi, kod nas se ni silovanja ne prijavljuju koliko smo zatucani.
ccc fuj odvratni skinhedsi i nacizam i fasizam i cetnistvo i sve u pm
Clanak je tako lose preveden i citajuci svicarsku stampu samo jedno veliko SRAMOTA na koji nacin i kako prenosite ovakve vijesti. Ko za vas i kako radi? Gdje je ovdje profesionalizan ? FUJ !!!
DEMOKRATIJA ZAPADA?????? ZA NJIH MI SMO HUMANO DRUŠTVO
DEMOKRATIJA ZAPADA?????? ZA NJIH MI SMO HUMANO DRUŠTVO
CIROISKA POLICIJA HAHAHAHAHAHAHHA Iz kojeg sela je ovaj prepisivao clanak... dalje necu da citam CIROISKA HAHAHAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAH
Svugdje isto...