Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je sloboda riječi nekome opsovati mater ili reći mu da je crnčgua ili da je...svašta mi pada na pamet, ali me stid i napisati.
@antibiotik SLOBODA JE KADA SVE KOZOJEBE VRATE KUCI ILI IH PROTJERAJU KOD SUPER BOGATE BRACE U SMRDLJIVU SAUDIJU, UAE, KATAR, BAHREIN, KUVAJT, OMAN, sta traze na krscanskom pokvarenom zapadu
Vec jesu samo ne kao teroristu vecinom ga predstavljaju kao pedera jer nemaju nekog materijala za to ali za Muhameda sudeci po njegovim ratnim pohodima ima i vise nego sto treba.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Krajina puna ovih pakistanaca....
Potraga majke za ubicama djeteta.Osumnjeceni pripadnici specijalne policije, kantonalno tuzilastvo i patolozi! Trazimo ubice svugdje.
Gore biti novinar nego u Zdravstvu raditi valja svakakve lazi iznijeti u javnost 😵
Kako sam shvatio iz komentara nije problem nekomke opsovati majku satitrično samo ne treba 'oprave'. Samo ja ne kontam razliku ako mi je namjera ista, a druga forma.
Ovakvih desavanja od ne muslimana ima na svakom koraku . pljaske . silovanja , ubistva , ali samo jel musliman onda je terorista a ovi ostali su bolesni pa dajte ljudi ko je izmislio ove napadae IRA i to kad se mnogi od vas nisu ni rodili samo sto ovi nisu muslimani pa ste brzo zaboravili.Ovi koji ironicno pisu islam religija mira zaboravljaju na inkvizicije i sta su hriscani radili hereticima palili ih na lomaci daj molim vas budite realni pa rokaj minuse opet .
To ti je kad neko nezna i ne cijeni vjerske osjećaje drugih i drugačiji. Digli su se i to baš Francuzi. Ko oni?
@patrriot ali su zapaljivi kao nitroglicerin,..u stilu svi za jednog jedan za sve(u negativnom kontekstu),..
Opet vehabije njasra prave!
@gooUser1588093228 procitaj sta, ps ces znati da isto rade i prema svima.
Pakuj stoku na avione i kući tamo je bolje.Pod izgovorom ljudskih prava žele da Evropu pretvore u azijsku pripizdinu
hahahahah hhahahaha
Ama oni su miroljubivi samo ih ne konta više od pola svijeta
KAO STO SAM JUCE NAPISAO , ESKIM PROTESTUJE PROTIV ZATOPLJENJA HAHHA AHHA HAH NORMALNO DA JE ZATUCANI I GLUPI ISLAMISTA KOJEM SU MOZAK ISPRALI U NEKOJ OD MNOGOBROJNIH DZAMIJA
Samo debilčina NE konta razlike između 1) slobode govora i 2) vrijeđanja
Joooj, jel se ovo vracamo napokon u "normalu"? :)