Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glumac će uvući svijet u rat!
Boze me sacuvaj, ovo stvarno vodi u WW3. Ima li iko pametan da stane na loptu i pocne pregovarati.
Da su nama dali trecinu oruzija ovog Bosna bi bila cista od oni koji je mrze
Joj nmgu da vjerujem vise sta ovi Ukrajinci rade... Pa jos da vam se dostave bojeve glave i to je to... Druze nemoj se tudjim perjem kititi i izjavljivati da se kao vi branite kad vam zapad sve radi, samo jos nije vojnike poslao bar ne legalne, placenika odavno ima i previse... Ili se borite ili za sto da ne pati vise sirotinja i jadni narod.
Kako su krenuli trazit ce i atomske :)
krim i koridor (dijelovi oblasti donjeck i lugansk. inace ce rat trajati do raspada rusije (ko zna koliko dugo). uprkos opseznoj vojnoj pomoci u tenkovima, artiljeriji itd. (sutra i avionima) ukrajina ne moze izvojevati pobjedu protiv rusije bez direktnog ucesca nato-a u borbama na terenu.
Daj im ovo daj im ono pa ovdje je 7 vs 1. Evo vam k*** ko je nama dao sta, ako se vec boris, zasuci rukave i bori se, a ne svako malo daj mi ovo daj mi ono. Vise i rat i k****c dosta mi vas je
Ništa pregovori, samo eskalacija, eskalacija, eskalacija. Izgleda da će se ono proročanstvo Aloisa Irlmaiera ipak ostvariti....
Babojebac leti. Stiže Marine.
ko zna čitati između redova jasno mu je da će ovaj rat trajati još godinama...
Na temu "nama nisu dali"... Nebi dali ni Ukrajini ni blizu u ovoj mjeri da ne postoji prijetnja njihovoj "guz"... jer je prije same invazije na papiru Rusija imala vojni kapacitet da ratuje po cijeloj evropi istovremeno. Sada vidimo da je u realnom smislu značajno slabija. Nova ofansziva? Ne boje se Ukrajinci da ce biti uspjesna, vec se boje da nece uspjeti rat zavrsiti u iducoj godini tj. osloboditi svu svoju teritoriju. Prevedeno to znaci jos puno Ukrajinskih zivota.
ukraina za savremenom americko zapadnom tehnikom moze biti sila naspram rusije ali, ako nemaju morala da se bore, dzaba im sve, i afganistan je imao svoju vojsku koju je amerika naoružavala, ali nisu imali morala i discipline da se bore.
Trebamo svi mi ratovati i patitibse zbog Ukrajine. Najbolje da se svi regrutiraju i krenu u Ukrajinu
Poslje F16, traze onda F35 i F22. Poljska ce trazit nuklearno, vec se diskutuje.
Zavrsice na eksponatu u Moskvi